Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - Starbucks şi Rubik la Maritimo! - 27 august 2014

ro

27 Aug, 2014 19:39 1853 Marime text
Pe lista excelenţei brandurilor atât de cunoscute şi iubite de la Maritimo Shopping Center se adaugă, începând de mâine dimineaţă, încă unul. Şi nu orice fel de brand, căci este vorba despre liderul mondial al cafelei, Starbucks, care deschide cea de-a zecea cafenea în România, prima din Constanţa. Aşadar, prima zi Starbucks din restul vieţii noastre începe mâine dimineaţă, 28 august 2014, la ora 8.00, la Intrarea 2 a Maritimo Shopping Center, unde este amenajată şi o terasă pentru clienţi. Oferta Starbucks Coffee Company, liderul mondial în comercializarea şi prăjirea cafelei, dar şi o marcă de cafea de renume, este generoasă şi cu neputinţă de refuzat: atmosferă originală, cele mai bune soiuri de cafea din lume, muzică, ceaiuri fine şi dulciuri excelente. Servite cu stil, toate aceste ingrediente fac ca Starbucks să ofere constănţenilor şi turiştilor cea mai rafinată experienţă a cafelei pe care au trăit-o vreodată.

Starbucks a intrat pe piaţa din România în aprilie 2007, deschizând prima cafenea din Europa Centrală şi de Est. Are peste 20.000 de cafenele în 65 de ţări.
După ce aţi savurat o cafea cum numai la Starbucks puteţi găsi, Maritimo Shopping Center vă invită la o competiţie originală, de îndemânare şi inteligenţă, aşa cum aţi văzut până acum doar în filme. Competiţia de Speedcubing - rezolvarea cubului Rubik, găzduită în premieră de Maritimo, vă invită sâmbătă, 30 august, de la ora 10.00, în zona food-court, să participaţi la un regal al logicii şi îndemânării. Fiecare dintre noi am avut în copilărie un cub Rubik, iar unii dintre noi îl au şi acum, aducând jocul de atunci în prezent, la nivelul unei performanţe spectaculoase.
Cubul Rubik a fost inventat în 1974 şi de atunci a rămas cel mai vândut joc de tip puzzle din istorie. Potrivit experţilor, cubul Rubik are 43 de cvintilioane de poziţii şi o singură soluţie! Această soluţie va fi găsită şi arătată dumneavoastră de partenerii evenimentului, reprezentanţii comunităţii Speedcubing.ro! Şi este de neratat!
Vă aşteptăm cu drag!

Despre Maritimo

Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.

Despre IMMOFINANZ Group

IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com.

IMMOFINANZ Group în România

IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii