Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Eusebiu Burcaș susține la Constanța seminarul gratuit “8 decizii pentru bunăstare”, cu sprijinul Provident

ro

07 Oct, 2015 10:57 1199 Marime text
Constanța, 7 octombrie – Expertul în managementul finanțelor personale - Eusebiu Burcaș - susține la Constanța, pe 8 octombrie, Hotel Bavaria Blu Mamaia, orele 18:00 – 20:00, seminarul „8 decizii pentru bunăstare”. Evenimentul face parte dintr-o serie de workshop-uri educative organizate gratuit la nivel național, cu susţinerea Provident Financial România, compania de credite de consum care desfășoară din 2013 un program amplu de educație financiară și antreprenorială sub umbrela Siguranță Financiară.
Mai mult de 5.500 de români au participat până în prezent la seminariile gratuite desfășurate în peste 16 orașe din toată țara, printre care București, Brașov, Iași, Timișoara, Oradea, Arad, Cluj-Napoca, Sibiu sau Pitești.
Constănțenii care participă la seminar vor avea ocazia să afle cum pot obține siguranță și bunăstare financiară, cum pot gestiona mai eficient cheltuielile lunare, cum pot economisi indiferent de câștigurile lunare și cum pot investi inteligent într-una dintre cele 12 cele mai profitabile direcții de investiții. Totodată, participanții vor dobândi cunoștințe despre cele mai importante decizii financiare de zi cu zi și cum influenţează aceste decizii bugetul personal și viitorul financiar al familiei.
55% dintre clienții instituțiilor financiare nebancare din România sunt chibzuiți cu cheltuiielile zilnice și aproape 7 din 10  susțin că dezvoltarea cunoștințelor financiare ar contribui la o mai bună gestionare a bugetului de familie și planificare financiară pe termen lung, arată un studiu GfK la inițiativa International Personal Finance, grupul din care face parte Provident România. Cercetarea a fost realizată în perioada martie-aprilie 2015 pe un eșantion total de 8.040 de clienți din cele 8 țări în care este prezent grupul britanic, dintre care 1.034 din România.
Economisirea pe termen lung este principala preocupare a respondenților români atunci când caută să obțină informații financiare. Peste 30% dintre participanții la sondaj din România consideră că un nivel mai ridicat de educație financiară i-ar putea ajuta să-și crească economiile, în timp ce aproximativ un sfert  spun că ar putea să-și gestioneze astfel mai bine cheltuielile zilnice și bugetul lunar de familie. Totodată, 21% sunt interesați să-și dezvolte cunoștințele financiare pentru a putea realiza investiții pe termen lung, la bursă sau în imobiliare.
Constanța este unul dintre cele mai importante județe în strategia de dezvoltare la nivel regional a Provident Financial România. Compania a demarat operațiunile din judeţ în 2008 și numără în prezent peste 150 de angajaţi și agenți independenți. În total, Provident are aproximativ 12.000 de clienţi activi. Compania de credite de consum se implică permanent în dezvoltarea comunităților și economiei locale, prin programe sustenabile de responsabilitate socială atât la nivel local, cât și național, în care a investit până în prezent peste 800.000 de euro. Până în prezent, Provident a contribuit la bugetul de stat cu taxe și impozite în valoare de peste 3 milioane de lei prin activitatea din Constanța.
 
Despre Eusebiu Burcaș
Eusebiu Burcaș este financial coach, consultant în management, certificat internațional – CMC, trainer de vânzări și management, printre primii brokeri autorizați pe piața de capital din România, investitor pe piețe emergente și afaceri online. Specializat în Managementul industriei în cadrul Facultății de Științe Economice din Cluj, devine antreprenor în anul 1992, iar din 1998 desfășoară activitatea de consultant de management și vânzări. Organizează training-uri și seminarii de educație financiară din anul 2001, însumând până în prezent peste 3.000 de ore de training. 
 
Despre Provident Financial România
Provident Financial România este o instituție financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României și face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), unul dintre cei mai importanți furnizori de credite la domiciliu, cu peste 2,6 milioane de clienți în șapte țări din Europa și în Mexic.
 
În cei nouă ani de prezență pe piața locală, compania a investit în România peste 257 de milioane de euro și a contribuit la bugetul de stat cu taxe în valoare de peste 45 de milioane de euro. De asemenea, compania dezvoltă și susține diverse proiecte de responsabilitate socială - programe de educaţie financiară, protecţia mediului, sprijinirea grupurilor defavorizate - în care a investit până acum peste 800.000 de euro. Provident are peste 850 de angajați în România și colaborează cu peste 3.700 de agenți independenți în 80 de orașe din întreaga țară.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii