Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - Coface lanseaza CofaNet Policy Master

ro

27 Oct, 2015 15:30 1403 Marime text
Coface lanseaza CofaNet Policy Master - platforma de servicii personalizate pentru eficientizarea gestiunii politei de asigurare a creditului
 
Coface continua strategia de inovare si extinde oferta online prin lansarea CofaNet Policy Master, o aplicatie online care ajuta clientii sa-si administreze mai eficient politele de asigurare. Cu acest instrument nou, Coface faciliteaza managementul riscului de credit prin reducerea timpului de administrare a limitelor asigurate si introducerea alertelor si notificarilor pentru clientii cu intarzieri la plata facturilor.
 
CofaNet Policy Master este o platforma conexa, perfect integrata cu CofaNet Essentials[1], conceputa pentru a simplifica gestionarea zilnica a acoperii asigurarii creditului. Serviciul online ofera companiilor posibilitatea de administrare in mod securizat a asigurarii de credit cu reducerea riscului operational.
 
CofaNet Policy Master optimizeaza asigurarea clientului
CofaNet Policy Master ofera clientului o imagine completa asupra expunerii sale la riscurile cumparatorilor. Aplicatia calculeaza soldul current pentru fiecare client din portofoliu, conform datelor din sistemul de contabilitate propriu si il compara cu limita asigurata de catre Coface. Alertele informeaza clientul atunci cand limita asigurata este depasita si anunta termenul pentru declararea sumelor cu scadenta depasita. Compania se poate concentra astfel asupra riscurilor cheie si sporeste vanzarile, intelegand mai bine riscul comercial si crescandu-si longevitatea prin concentrarea pe cumparatorii solvabili si cu afaceri puternice.  
Coface a conceput acest instrument pentru a structura mai eficient asigurarea de credit. Fiabilitatea si siguranta pentru gestionarea contractelor sunt criteriile esentiale:
  • Datorita sistemului de alerta, este redus riscul de administrare necorespunzatoare a politei de asigurare: acoperirea este optimizata si se evita ratarea termenelor de notificare si greselile cu potential costisitor.
  • Sistemul de raportare a soldurilor imbunatateste managementul contractului de asigurare si permite reglarea rapida a limitelor neutilizate.
  • CofaNet Policy Master este un instrument online care gestioneaza informatiile contabile intr-o maniera complet confidentiala.
“Pentru companii este esential sa lucreze cat mai eficient posibil. Noua aplicatie CofaNet Policy Master a fost dezvoltata de Coface pentru a facilita gestionarea administrarii zilnice a asigurarii de credit. Suntem mandri sa le oferim acest beneficiu clientilor nostri, care se pot concentra astfel pe activitatea lor de baza”, a declarat Katarzyna Kompowska, Coface Executive Manager Central Europe.
 
[1] CofaNet: platforma online de administrare a politelor de asigurare Coface
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii