Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

City Park Mall se dezvoltă cu o suprafață închiriabilă de 21.000 mp pe spațiul fostei parcări exterioare

ro

07 May, 2015 10:50 1197 Marime text
București, 7 mai 2015 – City Park Mall se dezvoltă cu 40.000 de mp suprafață construită, în perimetrul ocupat momentan de parcarea exterioară. Centrul comercial va aduce constănțenilor și turiștilor un cinematograf cu 10 săli, echipat cu tehnologia 4DX, o sală de sport, restaurante à la carte și de tip fast-food, dar și branduri celebre de fashion.
 
După încheierea lucrărilor, vizitatorii mall-ului își vor putea lăsa mașinile în siguranță în noua parcarea subterană, ce va avea 2 niveluri, precum și la ultimul nivel, aflat pe acoperișul clădirii. În urma finalizării lucrărilor, City Park Mall va oferi vizitatorilor un total de aproximativ 1.400 de locuri de parcare.
 
Astfel, mall-ul deținut de către fondul de investiții sud-african NEPI (New Europe Property Investments) de la finalul anului 2013 va deveni cel mai modern centru comercial din regiune, cu o ofertă bogată pentru cumpărături și petrecere a timpului liber.
 
”NEPI va investi 40 de milioane de Euro în construcția noii aripi. Realizăm această investiție, cea mai mare pe zona de retail din Constanța, de la începutul anului 2014, pentru a oferi clienților și partenerilor noștri o serie de facilități de ultimă generație, unice în regiune. City Park Mall va deveni astfel, principalul reper de fashion și entertainment al orașului, respectând în aceeași măsură mediul înconjurător și exigențele publicului constănțean. Investiția are o importanță strategică nu doar pentru NEPI, ci și pentru Constanța. Proiectul are potențialul de a deveni un pilon pentru economia locală, atrăgând nu doar constănțeni, ci și turiștii de pe litoral, veniți din România și din afara țării”, a declarat Alin Burlacu, Center Manager City Park Mall.
 
Prin investițiile semnificative în dezvoltarea noii aripi, City Park Mall va contribui la creșterea economiei din sud-estul țării, prin crearea de noi locuri de muncă, oferirea unor servicii și produse unice în regiune, dar și prin impulsionarea dezvoltării infrastructurii locale. Astfel, la fel ca toate proiectele dezvoltate de către NEPI, și City Park Mall respectă aceleași principii ale sustenabilității.
 
NEPI utilizează cele mai eficiente tehnici de construcție pentru a dezvolta acest proiect, fără a depăși limita proprietății, dată de amprenta la sol a clădirii existente a mall-ului și de perimetrul actual al parcării exterioare. Investim în cele mai avansate tehnologii si depunem eforturi să diminuăm impactul pe care lucrările pe șantier le au asupra comunității locale, respectiv zgomotul și praful.
                       
Ambițiosul proiect are două etape, prima având termen de predare în luna iunie 2015. Noua structură ocupă o suprafață totală construită de 40.000 mp, din care de 21.000 mp reprezintă suprafața închiriabilă.
 
În luna iunie, se va inaugura cel mai mare multiplex din Constanța, care va fi, totodată, primul cinematograf cu tehnologie 4DX din afara Bucureștiului. Acesta va fi situat pe skylevel, în vecinătatea zonei de food court ce cuprinde o varietate de restaurante internaționale. Prin mixul de entertainment, ce dispune de cele mai noi tehnologii, City Park Mall va deveni noul reper al Constanței pentru petrecerea timpului liber, în completarea facilităților din Parcul al Tăbăcăriei.
 
În urma finalizării celei de-a doua etape de dezvoltare, City Park Mall va oferi constănțenilor cea mai modernă sală de fitness din oraș. În același timp, mall-ul va deveni principalul reper de fashion, odată cu inaugurarea noilor magazine care vor oferi o selecție extinsă de branduri de renume.
 
Despre NEPI
Din portofoliul NEPI mai fac parte mall Promenada, Vulcan Value Centre, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. Pe 14 mai 2015, NEPI va inaugura cel mai nou mall din Bucureşti, in apropierea Arenei Naționale, care promite vizitatorilor săi o experienţă unică de cumpărături şi petrecere a timpului liber. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii