Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea mai bogata tara din lume acosteaza in Portul Constanta

ro

16 Sep, 2013 13:29 982 Marime text
13-sept-13
Cea mai bogata tara din lume acosteaza in Portul Constanta

In perioada 16-17 septembrie in Portul Constanta va ancora, The World, vasul care este cea mai bogata tara din lume !
Cu toate mijloacele de comunicatie la bord (telefon, internet, etc.), cetatenii acestei unice rezidente marine conduc afaceri de zeci de miliarde de euro in timp ce calatoresc din emisfera nordica in cea sudica, intr-o primavara perpetua.
Super Pachebotul are la bord 200 de personalitati din toata lumea printre care si creatorii Corporate Games, Dr. Ken O’Bryan si Dr. Maureen Johnston, care au adresa permanenta pe acest vas, calatorind tot anul pe marile si oceanele lumii.
Vasul a ancorat in peste 800 de porturi din aproximativ 140 de tari incepand cu 2002, ajungand in aceasta zona a Europei odata la 5 ani http://aboardtheworld.com/
Marti 17 septembrie va avea loc intalnirea dintre inventatorii Corporate Games si organizatorii Corporate Games Romania, chiar la resedinta acestora de pe vas, ca mai apoi cina sa aiba loc impreuna cu personalitati locale precum si participanti ai jocurilor.
Ziua urmatoare, creatorii Corporate Games vor lua parte la conferinta de presa organizata la bordul vasului.

Istoria Corporate Games incepe in California, USA, in 1986. Primul oras gazda a fost San Francisco, al carui primar, Diane Feinstein, acum senator USA, a sustinut acest concept de la inceput. Au urmat Concord California, Honolulu Hawai si Franta, unde chiar presedintele Francois Miterrand a onorat festivitatea de deschidere pe Stadium Nord din Lille. Unul dupa celalat, marile orase ale lumii s-au intrecut in a oferi un spectacol din ce in ce mai grandios. Cape Town, Istanbul, Geneva, Delphi, Zagreb si Londra, sunt doar cateva.
Incepand cu anul 2012, Romania a intrat in circuitul mondial al Corporate Games, cel mai mare eveniment sportiv de amatori din lume, o combinatie inedita de team building, networking si turism.
In perioada 25-27 octombrie 2013 va avea loc la Bucuresti cea de-a 5 a editie a Corporate Games Romania. Tara noastra ocupa un loc de frunte in
comunitatea Corporate Games, fiind prima tara din Europa care a organizat Winter Corporate Games.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii