Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă inovație la Pizza Hut și Pizza Hut Delivery blatul Star of flavors

ro

19 May, 2015 10:59 2325 Marime text
București, 19 mai 2015 – Pizza Hut și Pizza Hut Delivery continuă dezvoltarea meniului cu un nou blat inovator: Star of flavors, în formă de stea, cu 8 triunghiuri umplute cu un amestec delicios de cremă de brânză și ierburi aromate. La Pizza Hut, noul sortiment este disponibil pentru pizza de dimensiune mare, pe toate rețetele din categoriile Favorite, Speciale și Complete. La Pizza Hut Delivery, fanii brandului pot încerca noul blat Star la orice rețetă din meniu, adăugând doar 4 lei la prețul pizzei mari tradiționale.
 
“La Pizza Hut și Pizza Hut Delivery avem o experiență bogată în ceea ce privește inovația. Ne-am propus mereu să oferim clienților noștri mai mult decât o masă obișnuită - să încurajăm momentele autentice între prieteni, interacțiunea și experiențele pline de gust. Datorită formei unice și triunghiurilor cu cremă de brânză și verdeață, Star of flavors este ușor de împărțit cu prietenii, fiind conceput special pentru astfel de momente”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut și Pizza Hut Delivery.
 
Noul blat Star of flavors este disponibil în ediție limitată până în luna iunie 2015, atât în restaurantele Pizza Hut, cât și în rețeaua Pizza Hut Delivery. Pentru mai multe detalii despre oferte, urmăriți paginile de Facebook ale Pizza Hut România și Pizza Hut Delivery România.
 
* * * * *
 
 
 
Despre Pizza Hut
 
Pizza Hut, lanţul de restaurante cu un concept casual, operează pe piaţa românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine nouă restaurante în Bucureşti, două în Cluj şi câte unul în Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Timişoara și Brașov. Mai multe detalii puteţi afla pe www.pizzahut.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut Romania. 
 
Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 50 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent deţine aproape 10.000 de restaurante în mai mult de 90 de ţări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel internaţional.
 
Despre Pizza Hut Delivery
 
Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare. Compania a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locaţii în zona Vitan din Bucureşti, printr-un contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 8 unităţi în Bucureşti şi una în Cluj - Napoca. Pizza Hut Delivery este subsidiară a Yum! Brands, Inc., cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial.
 
 
Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:
 
Raluca Stoica
Media Associate, Corporate Division, Golin București


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii