Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antonia vă invită la Maritimo!

ro

24 Apr, 2013 18:02 1429 Marime text
Maritimo Shopping Center vă invită, din nou, să petreceţi o seară specială, alături de solista Antonia Castellano, considerată a fi una dintre cele mai sexy cântăreţe din România. Începând cu orele 19.30, la Intrarea 3, constănţenii de toate vârstele sunt aşteptaţi la un incendiar concert live. Vineri, la Constanţa, artista va fi prezentă alături de dansatorii ei, din playlist-ul show-ului nelipsind controversata piesă „Marabou”, destinată, iniţial, Vanessei Paradis, dar respinsă de vedetă pe motiv că nu mai vrea să cânte piese în stilul „adult contemporary”. Melodia i s-a potrivit însă perfect Antoniei, ajungând hit în România şi putând fi ascultată live şi de fanii constănţeni ai frumoasei artiste.
După mai bine de 13 ani, în care a trăit în Statele Unite ale Americii, în Utah şi Las Vegas, Antonia s-a întors, împreună cu familia, în România. Aici, în anul 2009, ea l-a întâlnit pe producătorul Tom Boxer şi astfel a luat naştere primul hit al artistei, „Roses on Fire”, care a beneficiat şi de un videoclip regizat şi filmat de acesta. „Roses on Fire” a avut un mare succes şi peste hotare, fiind difuzat pe posturi de radio şi televiziune din ţări precum Olanda, Polonia sau Grecia. O altă piesă cu care Antonia i-a cucerit pe ascultători, „Morena”, a fost creată tot de către Tom Boxer şi s-a aflat, în urmă cu trei ani, în fruntea topurilor autohtone. A urmat hit-ul „Shake It Mama”, lansat în 2010, iar în 2011, colaborarea ei cu Tom Boxer s-a încheiat, însă acesta i-a lăsat „moştenire” toate drepturile pentru piesele compuse special pentru ea. Solista ştie să facă show-uri incendiare atât la evenimentele private, cât şi pentru publicul larg.
     
Despre Maritimo
Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.
Despre IMMOFINANZ Group
IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com.


IMMOFINANZ Group în România
IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România. Further information under: www.immofinanz.com.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii