Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrenalină și cai putere pe HISTORY® în „Războinicii off-road din Alaska”

ro

04 Jun, 2015 11:56 1547 Marime text
Bucureşti, 4 iunie 2015 – HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România¹, va lansa în această seară un nou serial plin de adrenalină și de cai putere: „Războinicii off-road din Alaska”. Fanii auto se vor putea bucura de episoadele emisiunii în fiecare joi, la orele 22:00.
În „Războinicii off-road din Alaska”, cinci echipe de câte doi oameni se iau la întrecere prin Alaska. Plecând de la Oceanul Pacific și ajungând până la Oceanul Arctic, serialul urmărește expediția intensă a participanților care pornesc într-o cursă off-road extrem de dificilă și aventura lor de proporții legendare. Pe teren mlăștinos sau prin zone sălbatice imprevizibile, echipele vor străbate opt dintre cele mai periculoase și accidentate trasee din lume.
Fiecare traseu va fi împărţit în câte două etape şi echipa cu timpul cel mai mic cumulat pe întregul drum va fi declarată câştigătoare. Pericolele călătoriei vor pune la grea încercare nu doar vehiculele, ci şi echipele care s-au luat la întrecere cu timpul - şi unele cu altele. Fiecare echipă este mai determinată ca niciodată să câștige provocarea și să învingă sălbăticia extremă din Alaska.
Mai multe informații despre serial  sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook HISTORY.
 
 
 
Despre HISTORY®
HISTORY® este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La HISTORY®, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.
HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.
Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.
 
 
Despre A+E Networks® UK
A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, Lifetime® , Lifetime® HD, Crime + Investigation™, Crime + Investigation™ HD şi H2®. A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 90 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 19 limbi.
 
Pentru mai multe informaţii:
 
Ioana Țoni
Golin
IToni@Golin.com
 
[*]
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii