Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protocol de colaborare pentru intensificarea fluxului de mărfuri din Ungaria şi Marea Neagră

ro

13 Mar, 2013 12:20 2047 Marime text

COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA CANALELOR NAVIGABILE S.A.

13 martie 2013

COMUNICAT DE PRESĂ

Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile S.A. a încheiat un protocol de colaborare cu Federaţia Porturilor Dunărene din Ungaria şi Federaţia Ungară de Navigaţie pentru a se asigura o mai bună desfăşurare a activităţii în domeniul comun, dar şi în scopul intensificării fluxului de mărfuri din Ungaria şi Marea Neagră, în special a traficului navelor de linie şi containerizat.
In urma acestui protocol, părţile contractante vor asigura un schimb ferm şi continuu de informaţii referitoare la activitatea desfăşurată în domeniul traficului maritim şi fluvial bilateral, informaţii cu privire la trafic ce pot fi considerate utile de părti, cu excepţia acelor informaţii cu caracter confidenţial.
Un astfel de protocol reuşeşte să aducă beneficii prin transmiterea de informaţii la nivelul porturilor dunărene din Ungaria, despre facilităţile oferite de portul Constanţa şi de către canalele navigabile din Romania, dar şi în scopul intensificării fluxului de mărfuri între Ungaria şi Marea Neagră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii