Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Normele metodologice privind clasificarea structurilor de primire turistica

ro

07 Jul, 2010 21:56 2535 Marime text

COMISARIATUL REGIONAL   PENTRU  PROTECŢIA  CONSUMATORILOR CONSTANŢA

COMUNICAT  DE  PRESA

In atentia operatorilor economici care presteaza servicii pe litoral


Conditia esentiala pentru servicii de calitate  pe litoral este cunoasterea  de catre operatorii economici a obligatiilor ce le revin .
Reamintim pe aceasta cale celor ce presteaza servicii in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare dar si celor cu functiuni de alimentatie publica, publicarea in    Monitorul Oficial nr. 312 bis din 12 mai 2010 a Ordinului nr. 1296/2010 – pentru aprobarea Normelor metodologice privind clasificarea structurilor de primire turistica, emis de Ministerul Dezvoltarii Rurale si Turismului.

Aceste criterii reprezinta  o forma codificata de prezentare sintetica  a ofertei turistice, iar respectarea lor   constituie asigurarea nivelului de calitate pentru serviciul prestat.

“Pe aceasta cale recomand operatorilor economici de pe litoral sa acorde o atentie deosebita reclamatiilor formulate de consumatori direct la structura respectiva, deoarece Feed-back-ul de la consumatori  poate duce  la identificarea  unor arii cu probleme, iar remedierea lor  vine in sprijinul tuturor consumatorilor care beneficiaza  de servicii”, declara Dionisie Culetu, Comisarul Sef Adjunct al CJPC Constanta.

Compartiment relatii presa
07.07.2010

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii