Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasilică Rusu va oferi servicii intelectuale Spitalului Cosamext-Centrul Medical Puls din Târgu Mureș (document)

ro

24 Jan, 2015 14:19 1745 Marime text
 
Potrivit licitatiapublica.ro, Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor a atribuit un contract prin negociere accelerată de servicii de natură intelectuală pentru Spitalul Cosamext-Centrul Medical Puls din Târgu Mureș. Locul principal de prestare a serviciilor este sediul spitalului.

Conform anunțului de atribuire cu numărul 153832/12.01.2015, contractul constă în prestări servicii de natură intelectuală pentru Spitalul Cosamext-Centrul Medical Puls Targu Mureș- aprecierea proceselor care au loc în cadrul spitalelor, prin aprecierea metodelor și tehnicilor de colectare a datelor, prevăzute în Ordinul Ministrului Sănătății nr 972/2010”. Valoarea totala finala a contractului este de 23.050 de lei TVA inclus.

Contractul a fost atribuit către Monica-Adriana Rotar din Oradea și Vasilică Rusu din Constanța.

Vasilică Rusu a fost Directorul Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Techirghiol. Născut în comuna Podu Turcului din judeţul Bacău este absolvent al Universităţii Gaudeamus din Constanţa, Facultatea de Management. De asemenea, el este economist licenţiat în profilul economic, specializarea managementul afacerilor al Universităţii din Oradea. Vasilică Rusu a fost director al Sanatoriului din anul 2010, numit prin ordin ministerial emis de către ministrului Sănătăţii de atunci, Attila Cseke. Acesta a fost reconfirmat în funcţie în urma unui examen susţinut în luna decembrie a anului trecut, la care a obţinut nota finală 9,73.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii