Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UTILNAVOREP SA și-a adjudecat un contract de la CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (document)

ro

06 Feb, 2020 00:00 2940 Marime text

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a anunțat numele societății comerciale care și-a adjudecat contractul „Reparații planificate la sistemul de semnalizare maritimă“. Potrivit licitatiapublica.ro, contractul nr. 4580 / 31-01-2020 - Reparații planificate la sistemul de semnalizare maritimă, în valoare de 5.188.734,4 lei, a fost adjudecat de UTILNAVOREP SA.
 
 
Obiectul contractului îl constituie achiziția serviciilor de reparații planificate la sistemul de semnalizare a navigației, format din geamanduri și stâlpi semnalizare, în porturile maritime Constanța, Midia, Mangalia și Portul Tomis și, de asemenea, livrarea unui stoc minim de piese de schimb necesar executării contractului.
 
Prin reparație planificată se înțelege revizia tehnică și/sau reparația capitală/curentă care se efectuează la un anumit interval de timp pentru menținerea în parametrii de funcționare a sistemului de semnalizare. În caietul de sarcini sunt detaliate operațiunile ce se vor realiza pentru revizia tehnică (RT) sau reparații capitale de tip RK1 și reparații curente de tip RC2 și lista pieselor de schimb necesare pentru executarea reparațiilor planificate inclusiv montajul, pe coordonatele de funcționare a geamandurilor.
 

Responsabili de atribuirea licitației

 
Persoanele care dețin funcții de decizie din cadrul CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, responsabile de atribuirea procedurii publice, sunt: director general adjunct - Iuliana Adina Baz, director exploatare - Teodor Patrichi, director coordonator - Ciprian Hanganu, director tehnic - Ion Tomescu, director economic - Maria Mergiu, director comercial - Alexandru Madalin Crăciun, șef Seviciu Juridic și Contencios - Tănase Iulian Pepi, șef Sucursala Energetică Port - Kiss Laszlo Eduard, șef Sucursala Servicii Port - Vicentius Petrescu, șef Sucursala Nave Tehnice Port - Emil Sorin Banias, șef Departament Achiziții Publice - Otilia Ifimov, Serviciul Tehnic Reparații - Antoniela Moldoveanu, Serviciul Tehnic Reparații - Laura Bola, șef Birou Control Financiar Preventiv - Nicoleta Adina Gamalan,  Departament Achiziții Publice - Aurelian Liță, șef Serviciu Exploatare și Siguranță Portuară - Mihai Doru Adrian, Serviciul Exploatare și Siguranță Portuara - Petru Radu.
 

UTILNAVOREP SA, în datele Registrului Comerțului  

 
Firma înființată în anul 1992 are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 5.000.000 de lei, integral vărsat, este compus din 2.000.000 de acțiuni nominative. Valoarea unei acțiuni este de 2,5 lei. UTILNAVOREP SA este controlată de Listă Acționari Persoane Fizice, 87 de acționari. Persoane împuternicite ale firmei, care se ocupă de repararea și întreținerea navelor și bărcilor, sunt: Mitrea Sorin – administrator,  președinte consiliu de administrație, Ștefan Ionel – administrator, membru în CA, Diaconescu Adela - administrator, membru în CA.
 
În anul fiscal 2015, compania cu 232 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 74.036.950 de lei și profit de 20.550.664 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma a avut 208 salariați, o cifră de afaceri de 35.840.978 de lei și 4.074.839 de lei. Situația financiară pe anul 2017 arată astfel: 221 de salariați, cifră de afaceri de 57.998.966 de lei și un profit de 17.772.836 de lei. De asemenea, în anul 2018, compania cu 214 de salariați a raporta o cifră de afaceri de 65.056.744 lei și un profit de 17.137.772 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
Citește și:
 
Gospodăria de apă din comuna Saraiu, modernizată. Contractul a revenit societății Utilnavorep SA (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii