Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Maritimă din Constanța își upgradează sistemul de simulare DP2-K-POS (document)

ro

11 Oct, 2018 00:00 1761 Marime text
Universitatea Maritimă din Constanța anunță numele agentului economic care a câștigat licitația publică în vederea efectuării unui upgrade de software pentru sistemul Complex de Simulare DP2-K-POS, incluzând și servicii de mentenanță. Contractul, atribuit în data de 3 octombrie companiei Kongsberg Digital AS, are o valoare de 159.200 de euro.

Descrierea proiectului  

Upgrade hardware și servicii de training pentru sistemul Complex de Simulare DP2-K-POS; upgrade anual software, inclusiv de instruire și mentenanță pentru Complex de Simulare DP2-K-POS: upgradarea echipamentului hardware de simulare existent și aducerea lui în primul an al contractului la nivelul solicitat de către Nautical Institute în Standardul de certificare și acreditare; modernizarea softurilor de simulare existente pe sistemul Complex de Simulare DP2-K-POS și aducerea lor, pe parcursul fiecărui an al contractului, la ultima variantă dezvoltată de firma producătoare, perfecționare personalului (training și instruire) ce utilizează Complexul de Simulare DP2-K-POS astfel încât să poată utiliza toate facilitățile oferite de noile versiuni hardware și software: asigurarea bunei funcționări a facilităților de simulare, rezolvarea problemelor/ defecțiunilor care pot apărea. 

Despre Kongsberg Digital AS  

Compania norvegiană se axează pe utilizarea celor mai noi date drept combustibil pentru analiza avansată. Oferind cele mai noi și avansate informații și produse care au legătură cu industria, Kongsberg Digital și KPMG au lansat cel mai nou parteneriat în cyber-securitatea pentru industria marină. Cele două companii ajută societățile maritime să facă un transfer sigur către piața interconectată a marketingului. Kongsberg Digital va asigura fiabilitate, costuri reduse, risc mai scăzut și performanță optimizată pentru utilizatorii și clienții care lucrează în spațiul oceanic și comunitățile inteligente. Kongsberg Digital dezvoltă următoarea generație de produse și servicii digitalizate. 

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului. 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii