Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Maritimă din Constanța, contract cu o firmă din Norvegia. Ce servicii vor fi furnizate(DOCUMENT)

ro

14 Dec, 2021 16:36 2776 Marime text
Universitatea Maritimă din Constanța a atribuit recent un contract de „upgrade anual software, inclusiv servicii de instruire și de mentenanță pentru complex de simulare DP2-K-POS”.
 
Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul prevede „Upgrade anual software, inclusiv servicii de instruire și de mentenanță pentru Complex de Simulare DP2-K-POS” pentru a asigura instruirea și evaluarea studenților utilizând simulatoare de ultimă generație, cu procese interactive, dinamice și în timp real, care să asigure pregătirea studenţilor în deplină concordanță cu reglementările internaționale Nautical Institute exprimate în Standardul de certificare și acreditare al Nautical Institute, versiunea “DPSTTC-V1-20/01/2021”. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 111.000 euro, iar societatea căreia i-a fost atribuit este Kongsberg Digital AS.
 
Despre Kongsberg Digital AS, firma câștigătoare 
 
Compania norvegiană se axează pe utilizarea celor mai noi date drept combustibil pentru analiza avansată. Oferind cele mai noi și avansate informații și produse care au legătură cu industria, Kongsberg Digital și KPMG au lansat cel mai nou parteneriat în cyber-securitatea pentru industria marină.
 
Cele două companii ajută societățile maritime să facă un transfer sigur către piața interconectată a marketingului.
 
Kongsberg Digital va asigura fiabilitate, costuri reduse, risc mai scăzut și performanță optimizată pentru utilizatorii și clienții care lucrează în spațiul oceanic și comunitățile inteligente. Kongsberg Digital dezvoltă următoarea generație de produse și servicii digitalizate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
        
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii