Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Maritimă Constanța a semnat un contract cu o firmă din București. Ce va livra aceasta (document)

ro

13 May, 2020 00:00 3056 Marime text

Universitatea Maritimă Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru furnizarea de gaze naturale, inclusiv transport, distribuție și altele asemenea.

Atribuirea a avut loc la data de 29 aprilie 2020. Obiectul achiziției constă într-un contract de furnizare gaze naturale, inclusiv transport, distribuţie şi altele asemenea la locurile de consum, în condițiile stabilite în legislația, normativele și reglementările ANRE în vigoare, încercând astfel asigurarea alimentarii cu gaze naturale, începând cu data de 01.06.2020, a locațiilor aparținând Universității Maritime din Constanța, gaze naturale necesare desfășurării activităților.
Valoarea finală a achiziției este de 142.067,77 lei, iar firma câștigătoare a licitației este Premier Energy SRL. Societatea Premier Energy SRL a fost înfiinţată în anul 2007, în Bucureşti, sector 1. Potrivit Registrului Comerţului firma deţine un capital social de 70.942.400 lei , integral vărsat, împărţit în 7.094.240 lei, fiecare a câte 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Ligatne Limited şi Serenity Resources Limited. Administratorul firmei este Jose Martin Garza, cetăţean britanic. Domeniul de activitate principal este “distribuţia combustibililor gazoşi, prin conducte”.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii