Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde sunt cazate cadrele medicale din Constanța aflate în prima linie în lupta cu SARS Cov-2 (documente)

ro

10 Aug, 2020 20:00 6821 Marime text
  • Personalul medical din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ,,Sf. Apostol Andrei” Constanţa şi Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa sunt cazați la Casa Olt din satul de Vacanță
  • Consiliul Județean Constanța a încheiat un contract în acest sens SC Merkal SRL, proprietarul locației
  • Personalul medical beneficiază de cazare în spații hoteliere, hrană – 3 mese pe zi și apă. Contractul are o valoare de  58.852 lei
     
Personalul care lucrează în sistem de ture sau gărzi din sistemul sanitar - Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ,,Sf. Apostol Andrei” Constanţa şi Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa, în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19 sunt cazați la Casa Olt din satul de Vacanță.
Potrivit anunțului de atribuire publicat pe SICAP, Consiliul Județean Constanța a încheiat un contract în acest sens cu administratorul Casei Olt, respectiv SC Merkal SRL.
Personalul medical beneficiază de cazare în spații hoteliere, hrană – 3 mese pe zi și apă.
Contractul are o valoare de  58.852.5 lei.
Merkal SRL, în datele Registrului Comerţului 
Înmatriculată în anul 1991, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 127.920 de lei, integral vărsat, este compus din 12.792 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Denis Memet, născut pe 11.01.1975, în Medgidia, Constanţa, cu 40% din capitalul social, şi Erkal Memet, născut pe 27.11.1974, în Constanţa, cu 60% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de prelucrarea şi conservarea cărnii.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii