Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un dispensar medical urmează să fie construit în Amzacea (document)

ro

19 Sep, 2020 00:00 3812 Marime text

Primăria Amzacea, județul Constanța înființează un dispensar medical în comună.
  • Valoarea contractului este de 61.185.323 lei.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție de lucrări pentru obiectivul de investiții ,, Dispensar medical în comuna Amzacea, jud. Constanța"".
 
Societatea care se vor ocupa de lucrările din cadrul obiectivului de investiții ,,Dispensar medical in comuna Amzacea, jud. Constanța  este  New Construct Black Sea.Valoarea contractului este de 61.185.323 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 09.09.2020.
 

Descrierea contractului

 
Se urmareste construirea unui Dispensar medical in Comuna Amzacea. Constructia ce urmeaza a fi construita va avea ca regim de inaltime Parter si va fi pe structura pe cadre (stalpi, grinzi ) plansee din lemn, inchideri din caramida GVP sau BCA, acoperis de tip sarpanta, cu invelitoare din tigla metalica si compartimentari interioare din BCA si pereti din gips-carton.

Caracteristicile principale, propuse:
- Regimul de inaltime: P
- Lungimea constructiei va fi de 16.10m, iar latimea 10.80m (in punctul maxim) respectiv 15.10 m (in punctul minim)
- Hmax: +5.60 m (inaltime la atic – cota raportata la cota +/- 0.00 – cota finita a parterului)
- Numar de locuri de parcare: 4
- Un loc de parcare este dimensionat astfel: 2.5x5.0m
- Structura va fi din beton armat (cadre pe stalpi si grinzi, fundatii continue)
- Finisajele vor fi specifice unei astfel de constructii.
- Solutia tehnica tine seama de protectia impotriva infiltratiilor, elemente de gabarit, categoria de importanta a cladirii, de sarcinile statice si dinamice.
 

 Responsabili de atribuirea porcedurii publice  


Radu Constantin - primar, Stan Romica - viceprimar, Utu Viorica - secretar, Akbulut Ghiulnaz - responsabil achizitii publice, Gheorghe Niculae - consilier local, Femi Suat - consilier local, Vlasceanu Danut - consilier local, Nedelcu-Cristea Iuliana- consilier local, Dumitru ?tefan - consilier local, Alexa Vasile - consilier local, Danilov Laura Larisa - consilier local, Memet ?ucuredin - consilier local, Osman Octai- consilier local, Guzu Claudiu - consilier local, Mateescu Andrei - reprezentant legal SC Euro Form Consulting SRL.
 
Firma câștigătoare este New Construct Black Sea .
 

Despre New Construct Black Sea

 
Societatea a fost înființată în anul 2009 și are sediul social în Năvodari, județul Constanța.

Societatea are capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, compus din: 20 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
  
Acționari sunt Duţă Dumitru, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% și Ciceu Ioana, care este și administrator,cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de  50%. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 168.500 lei, profit de 5.696 lei și un număr mediu de 9 salariați.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:
 
#alegerilocale2020 Laura Danilov, candidatul PNL la funcţia de primar al comunei Amzacea - „Diferența dintre o comună oarecare și una europeană o fac soluțiile la problemele întâmpinate“

Global Ports's Services SRL va monta un sistem de canalizare menajeră în Amzacea, judeţul Constanţa (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii