Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un contract de aproape 3 milioane de lei. În următorii doi ani, Primăria Municipiului Constanţa va avea şoferi de la Tulcea!

ro

04 Apr, 2018 00:00 3743 Marime text
Municipalitatea a atribuit contractul de achiziţie a serviciului de asigurare de personal, potrivit anunţului nr. 187835/02.04.2018, postat în SEAP. Achiziţia aplică încheierea unui acord-cadru pentru serviciul de asigurare de personal, necesar transportului personalului direcţiilor Primăriei Municipiului Constanţa, în vederea rezolvării problemelor cetăţenilor.
 
Prestarea serviciului constă în punerea la dispoziţia instituţiei Primăriei de personal, respectiv conducători auto şi manager transport marfă şi persoane. Valoarea totală finală a contractului este de 2.867.523,84 de lei. 
Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, spune că achiziţia era necesară deoarece municipalitatea nu are şoferi angajaţi şi nu dispune decât de cinci autoturisme proprii.
 
Contractul a fost adjudecat de firma tulceană Cip Avantaj SRL din Tulcea, înfiinţată în 2006. Asociat unic şi administrator al firmei este Ciprian-Grigore Pericleanu. Domeniul de activitate principal al societăţii vizează activităţi de curăţenie a clădirilor. Potrivit Registrului Comerţului, profitul brut pe anul 2016 al societăţii a fost de 276.564 de lei. Numărul mediu de salariaţi este 115, iar valoarea impozitelor şi taxelor neplătite la termenul stabilit la bugetul de stat este de 622 de lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii