Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcenii de la Global Solutions furnizează notebook-urile din proiectul de cercetare marină a arheologilor de la MINAC

ro

19 Mar, 2021 00:00 3039 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a finalizat procedura de achiziție de notebook-uri în cadrul proiectului „Patrimoniul cultural comun - Sursă de dezvoltare a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre”
  • Obiectul achiziţiei publice l-a reprezintat achiziția a două notebook-uri
  • Acestea vor fi folosite de catre specialiștii din cadrul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța în vederea desfășurării activităților specifice de cercetare marină
  • Contractul a fost atribuit societății Global Solutions din Tulcea
 
Consiliul Județean Constanța a finalizat procedura de achiziție de notebook-uri în cadrul proiectului „Patrimoniul cultural comun - Sursă de dezvoltare a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre”.
Obiectul achiziţiei publice l-a reprezintat achiziția a două notebook-uri. Acestea vor fi folosite de catre specialiștii din cadrul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța în vederea desfășurării activităților specifice de cercetare marină prevăzute în proiectul „Patrimoniul cultural comun - Sursă de dezvoltare a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre”, finanțat prin Programul Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020, Prioritatea 1 – Promovarea mediului de afaceri și a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre, Obiectivul Specific 1.1 – Promovarea în comun a mediului de afaceri și a antreprenoriatului în sectoarele turism și cultură.
Achiziția a fost necesară pentru îndeplinirea obligațiilor ce revin beneficiarului în baza contractului de finanțare nerambursabilă nr. 103382/11.09.2018.
Cu ajutorul notebook-urilor, specialiștii Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța vor realiza descoperirea/studierea submersă a unor artefacte necunoscute și le vor introduce ulterior în prezentările și patrimoniul submers al muzeului.
Valoarea totală a achiziției, fără TVA a fost de 11.407.32 lei.
Contractul a fost atribuit societății Global Solutions din Tulcea.

Global Solutions SRL, în datele Registrului Comerțului    


Societatea înmatriculată în 2005 are sediul social în orașul Tulcea și un capital social de 6.000 de lei. Firma are trei asociați: Raluca Rusu, Andrei Ojoc și Valentin Cabuz, ultimul având și calitatea de administrator. Obiectul de activitate al societății este comerțul cu amănuntul al calculatoarelor, unităților periferice și software-urilor.
  
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.  
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii