Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Consiliul local Jurilovca, contract de servicii pentru dezvoltarea infrastructurii de acostare (document)

ro

12 Sep, 2021 17:43 3123 Marime text
  • Consiliul Local Jurilovca, județul Tulcea, contract de servicii de dirigenţie de şantier pentru dezvoltarea infrastructurii de acostare în comună. 
Consiliul Local Jurilovca, județul Tulcea, a atribuit, la data de 6.09.2021, un contract de servicii de dirigenţie de şantier aferente obiectivului de investiţii „Creșterea accesibilitații prin dezvoltarea infrastructurii de acostare în Comuna Jurilovca, județul Tulcea”.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 340.000 lei.

Societatea care se va ocupa de executarea lucrărilor este Xamara Build SRL. 

Descrierea contractului

Prezenta documentație de atribuire conține cerințele, criteriile, regulile și informațiile necesare pentru a asigura potențialilor ofertanți o informare completă, corectă și explicită cu privire la modul de aplicare a procedurii de atribuire a contractului de achiziție publică având ca obiect “ Servicii de dirigenţie de şantier aferente obiectivului de investiţii “Creșterea accesibilitații prin dezvoltarea infrastructurii de acostare în Comuna Jurilovca, jud. Tulcea”.

În acest sens, prin contractul supus prezentei proceduri se dorește supravegherea tehnicã prin diriginţi de şantier a lucrărilor de proiectare și execuție în vederea extinderii infrastructurii de acostare în Comuna Jurilovca prin construirea unor cheuri verticale, pereate și de tip estacadă și amenajarea insulei și a zonei de sud a peninsulei unde acestea se vor amenaja, conform specificaţiilor din caietul de sarcini.

Detalierea serviciilor se regăsește în cadrul documentației de atribuire.

Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documetatia de atribuire cu cel putin 10 zile înainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor. În măsura în care solicitările de clarificare sunt primite cu cel putin 10 zile ininte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor, autoritatea contractantă va răspunde în mod clar si complet tuturor acestor solicitări de clarificare cu 6 zile înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.

Persoane cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

Ion Eugen - primar, Teleucă Galina - vicepriamr, Silai Violeta-Georgiana - secretar general și Alistarh Liudmila -Carmen - contabil.

Despre SC Xamara Build SRL

Xamara Build SRL este o societate înființată în anul 2013, în municipiul Tulcea, și are ca activitate principală activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.

Potrivit confidas.ro, asociat unic și administrator al societății este Georgel Chirac. Acesta este asociat și administrator și în firma Iris Andi Consulting SRL.

Pe anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 299.760 lei, un profit net de 234.342 lei și un angajat.

Compania Xamara Build SRL a încheiat 54 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.138.278,18 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursă foto: Captură Google Maps
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii