Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei firme vor furniza produse antiseptice și dezinfectante Spitalului Municipal Medgidia (document)

ro

31 Aug, 2019 00:00 1927 Marime text
Spitalul Municipal Medgidia a organizat o licitație pentru atribuirea unui contract aferent furnizării de produse antiseptice și dezinfectante. Atribuirea a avut loc la data de 19 august 2019. Acordul-cadru a fost încheiat pe o perioadă de 36 de luni, în vederea achiziționării de produse antiseptice și dezinfectante - 4 loturi.
 
Firmele câștigătoare sunt Santomed Impex SRL, B.Braun Medical și Pharma SRL.
B.Braun Medical SRL, cu sediul social în satul Remetea Mare, comuna Remetea Mare, județul Timiș, are un capital social subscris de 8.626.970 de lei, integral vărsat, iar activitatea sa principală este comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice. Asociați persoane juridice sunt: Miltonia AG, cu un aport la capital de 96.210 lei, B.Braun Melsungen AG, cu aport de 561.120 de lei, și B.Braun Austria Gmbh, cu un aport de 7.969.640 de lei. Administratorii firmei sunt Octavian Isaia Popa și Gheorghe Bulat.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii