Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transport aerian de peste 300.000 de euro, la Administrația Porturilor Constanța. Cine asigură serviciile

ro

27 Feb, 2021 00:00 3238 Marime text
  • Acordul-cadru a fost semnat cu firmele Danco Pro Communication, Weco TMC SRL, Marshal Turism, SF Travel, J'Info Tours și Best Travel International.
  • Este vorba despre „Servicii de transport aerian de persoane (rezervare și emitere bilete de avion), servicii de transfer / transport auto, servicii de cazare și servicii de asigurare medicală de călătorie“.
  • Valoarea achiziției este de 1.464.892,5 lei, suma echivalând cu 300.521,5919 euro.

Compania bucureșteană Danco Pro Communication, alături de firmele Weco TMC SRL, Marshal Turism, SF Travel, J'Info Tours și Best Travel International vor asigura serviciile de transport aerian pentru Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, în schimbul sumei de peste 300.000 de euro.

Entitățile au semnat recent acordul-cadru, în urma unei achiziții desfășurate prin procedura simplificată.

Anunțul a fost publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluat pe www.licitatiapublica.ro.

Titlul achiziției este reprezentat de „Servicii de transport aerian de persoane (rezervare și emitere bilete de avion), servicii de transfer / transport auto, servicii de cazare și servicii de asigurare medicală de călătorie“.

Potrivit descrierii acestuia, acordul-cadru implică „achiziția serviciilor de transport aerian de persoane (rezervare și emitere bilete de avion), serviciilor de transfer/transport auto, serviciilor de cazare și serviciilor de asigurare medicală de călătorie“.

Valoarea achiziției este de 1.464.892,5 lei, suma echivalând cu 300.521,5919 euro, la un curs de 4,8745 de lei pentru un euro, stabilit de Banca Națională a României pentru data de 26 februarie 2021 și valabil până la 1 martie 2021.

Așa cum am precizat anterior, acordul-cadru a fost semnat cu firma Danco Pro Communication SRL, din București, respectiv cu Weco TMC SRL, Marshal Turism, SF Travel, J'Info Tours și Best Travel International.


În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.


Citește și:

De unde va achiziţiona CERONAV bilete de avion spre diferite destinaţii internaţionale (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii