Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transelectrica SA a încheiat un contract cu o firmă din Târgovişte. În ce constă contractul (document)

ro

17 Oct, 2018 20:12 1879 Marime text
Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" SA a atribuit recent un contract de servicii de întocmire a documentaţiilor tehnice de gospodarire a apelor la staţiile şi la traversările LEA (n.r. liniile electrice aeriene) ale ST Constanţa. Valoarea contractului este de 107.800 lei, fără TVA. Firma câştigătoare este SNIF Proiect.

Descrierea contractului, potrivit licitatiapublica.ro

Servicii de întocmire a documentatiilor tehnice de gospodarire a apelor la statiile si la traversarile LEA ale ST Constanta.

Termenul limita pana la care orice operator economic interesat de participarea la procedura de achizitie publica are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire este de 15 zile inainte de termenul limita de depunere a ofertelor. Entitatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare in a 10-a zi calendaristica inainte de termenul limita de depunere a ofertelor.

Persoanele care deţin funcţii de decizie

Director - Vaju Marian, Director tehnic - Balta Niculae, în calitate de inlocuitor al directorului, Director economic - Bejan Octaviana, Sef Serviciul Buget Finante Contabilitate - Vaju Valentina, Serviciul Buget Finante Contabilitate - Girjoaba Veronica, Ginara Sorin, Ciurea Tincuta SCMSSM - Anicai Eugen, Calin Iolanda, Serviciul Comercial: Tanasa Ion, Dulgheru Dragos, Oana Saizu, Consilier juridic - Ene Marius - Pascu.

SNIF Proiect, în datele Registrului Comerţului

SNIF Poiect este o societate înfiinţată în anul 2005, în Târgovişte. Capitalul social subscris este de 9000 lei, integral vărsat, compus din 18.000 de acţiuni, fiecare a câte 5 lei.

Fondatorii societăţii sunt Elena Oproiu, Mihai Moise, Ion Bobeică, Mihaela Silvia Atanasiu, Paul Ion Costea. Administratorul firmei este Paul Ion Costea.

Domeniul de activitate principal este activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.

Pe anul fiscal 2017, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 1.380.234 lei, o pierdere de 181.375 lei şi un număr de 13 angajaţi.

 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii