Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tehnorex International SA se va ocupa de inspecţia, repararea şi andocarea navei „Marina 1“ (document)

ro

30 May, 2018 00:00 2735 Marime text
Administraţia Bazinală de Apa Dobrogea - Litoral a anunţat cine şi-a adjudecat contractul „Servicii de reparaţii, inspecţii şi andocare a navei Marina 1“. Este vorba despre Tehnorex International SA. Valoarea contractului este de 183.750 de lei.
 
Nava „Marina 1“ este în patrimoniul ABADL. Obiectul contractului constă în executarea lucrărilor de reparaţii, inspecţii şi andocare a navei „Marina 1“, în scopul avizării şi atestării acestei de către Autoritatea Navală Română, pentru desfăşurarea de activităţi de navigaţie pe Marea Neagră, în vederea realizării activităţilor de hidrologie, hidrometrie şi prelevări de probe privind calitatea apei, conform programului de activitate.
 
Nava „Marina 1“ are o lungime de 30 de metri, o lăţime de 6,50 metri, pescaj de 4,30 metri, tonaj brut - 148, tonaj net - 44 de tone.
 

Responsabili de atribuirea licitaţiei

 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire, sunt următoarele: Hristu Uzun - director, Adela Mihalcea - director economic, Adrian Chera - director tehnic Exploatare LH, Chiraţa Tararache - Compartiment Juridic, Gaghe Vasile - şef staţie HidroMarina, Grigoraş Dragos Iulian - economist MESE, Viorel Iacob - Compartiment Mecano-energetic, Mirela Oancea, Valentin Radu - Birou Achiziţii, Nicuşor Buzgaru - inginer-şef SGA Constanţa, Constantin Onofriciuc - comandant nava „Marina“.
 

Tehnorex International SA, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 1994, firma are sediul social în municipiul Constanţa, Cămin Poarta 2. Capitalul social subscris, de 100.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100.000 de acţiuni nominative. Acţionari în firmă sunt Viorica Micu - 4% din capitalul social, Cristian Antohi - 84% din capitalul social, Gabriel Lucian Micu - 6% din capitalul social şi Cristina Antohi - 6% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de repararea şi întreţinerea navelor şi a bărcilor, este Cristian Antohi. Cenzori sunt Cristina Antohi, Aurelia Cheval, Mădălina Klein, Andra Căşuneanu, Luminiţa Polixenia Marşavela, Vasilica Cheval.
 
În anul fiscal 2015, firma cu 13 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 6.254.664 de lei şi un profit de 1.581.478 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea cu 12 salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 61.22.377 de lei şi un profit de
690.020 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: opt salariaţi, o cifră de afaceri de 4.681.246 de lei şi un profit de 253.997 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii