Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Străzile din Mangalia, modernizate de G&M Road Building Engineering SRL din Argeş (document)

ro

25 Oct, 2021 15:17 3664 Marime text

 
  • G&M Road Building Engineering  se va ocupa de modernizarea rețelei stradale a municipiului Mangalia. 
Primăria Municipiului Mangalia a încheiat un acord cadru pentru modernizarea rețelei stradale a municipiului.  
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Proiectare și execuție „Obiectivul specific 1 modernizarea rețelei stradale a municipiului Mangalia, pe care se va desfășura traficul mijloacelor de transport în comun, cât și încurajarea traficului nemotorizat prin facilitarea accesului la sistemul de transport public și crearea de zone pietonale și piste de cicliști” “. 
 
Societatea care se va ocupa de modernizarea rețelei stradale a municipiului pentru Primăria Municipiului Mangalia este G&M Road Building Engineering.
 
Atribuirea a avut loc în data de 19.10.2021.   
 
Descrierea contractului
 
Strazile ce fac obiectul prezentului proiect, sunt drumuri de interes local asa cum sunt definite strazile in Ordonanta 43/1997, privind regirnul drurnurilor, republicata, cu rnodificarile si completarile ulterioare, art.8 pct.C, respectiv sunt drurnuri clasificate ca strazi publice si fac parte din inventarul rnunicipiului Mangalia. Conform art. 10, pct. 2 strazile ce fac obiectul acestui proiect sunt clasificate ca strazi secundare.

Suprafata de teren ocupata de lucrarile ce fac obiectul prezentei documentatii, este situata in totalitate pe amplasamentul existent si nu sunt necesare exproprieri, scoateri din circuitul agricol, mutari de garduri, demolari de case sau constructii.

Lucrarile ce fac obiectul documentatiei sunt lucrari de modernizarea strazi si alei pietonale, amenajare parcare de tip Park&Ride, amenajare alveola pentru stratia de autobuz, semnalizarea corespunzatoare a statiilor de autobuz de pe traseul mijlocelor de transport in comun:

1. Horia, Closca si Crisan (675.00 m lungime);
2. 1 Mai (85.67 m lungime);
3. Faleza din statiunea Cap Aurora (1073.83 m lungime);
4. Parcare Gara;
5. Alveola pentru statia de autobuz pe strada 1 Decernbrie;
6. Lucrari de semnalizare orizontala si verticala pentru cele 111 statii de autobuz de pe traseele mijlocelor de transport in comun;
7. Dotare cu mobilier urban a 16 statii de autobuz.

Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor – 6

Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare cu 3 zile inainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor, in conditiile in care solicitarile se vor adresa cu cel putin 6 zile inainte de termeul stabilit pentru depunere ofertelor.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 10338387.7 lei.
 
Despre G&M Road Building Engineering, firma câștigătoare  
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul  2012 și are sediul social în  municipiul Pitești, județul Argeș.
  
Asociați și administratori sunt  Alexandru Magdalena Emilia și Cusă Paula, ambii cu un aport părți sociale de 110 lei.
 
Societatea are trei puncte de lucru. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor .
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de  53.282.069 lei, profit net de 1.148.659 lei și un număr de 179 de angajați.

Compania G&m Road Building Engineering S.R.L. a încheiat 61 contracte de achiziții publice in valoare totală de 299.271.894,82 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta, Consiliul Judetean Constanta, Comuna Snagov (Primaria comunei Snagov)/
 
Societate are un număr de 61 de contracte publice.
  
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii