Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Strada Falezei din localitatea 2 Mai va fi modernizată de Best Consulting & Design SRL (document)

ro

20 Feb, 2020 00:00 4370 Marime text

Best Consulting & Design SRL şi-a adjudecat, de la Primăria Limanu, contractul „Servicii de proiectare pentru obiectivul de investiţie «Modernizare strada Falezei în localitatea 2 Mai»“. Valoarea contractului atribuit este de 128.500 lei.
 
Strada Falezei se află în partea de sud-est a localităţii 2 Mai, asigurând accesul în zona turistică a localităţii situate pe malul Marii Negre. Starea tehnică a străzii Falezei reprezintă un factor important care influenţează costurile generalizate ale utilizatorilor, precum şi deciziile acestora de efectuare a călătoriilor, în special în ceea ce priveşte alegerea rutei pentru accesul la atracţiile turistice ale zonei. Strada prezintă degradări accentuate atât la partea carosabilă, cât şi la zona de trotuare, starea acestora fiind improprie circulaţiei de vehicule şi pietonale.
 
Strada Falezei, care face obiectul investiţiei, este situată în intravilanul localităţii 2 Mai şi este împărţită în trei tronsoane ce urmează a fi modernizate. Acestea au o lungime totala de cca 1.129 metri. Tronsonul 1 al străzii Falezei se desprinde din strada Mihail Kogălniceanu (DN39). După cca 100 metri după desprinderea din strada Mihail Kogălniceanu, strada Falezei se bifurcă spre stânga şi spre dreapta, tronsonul 1 fiind reprezentat de bifurcaţia spre stânga, urmând un traseul paralel cu linia de coastă a Mării Negre. Acest tronson are o lungime de 477 metri.
Tronsonul 2 începe de la bifurcaţia străzii Falezei spre dreapta (situata la cca 100 m de DN 39), coborând până aproape de zona plajei, având o lungime de 317 metri. Tronsonul 3 porneşte din apropierea intersecţiei cu strada Dobrogeanu şi urmează în mod similar traseul paralel cu linia de coastă a Mării Negre, având o lungime 335 metri.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele ce deţin funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de finalizarea procedurii de atribuire sunt: Georgescu Gheorghe Daniel - primar; Feodorof Mihai - viceprimar, Filip Sorin - secretar delegat, Albu Nicolae - consilier, Barbat Claudia-Vasilica - consilier, Ciobanel Nicolae - consilier, Cociuban Elena-Giorgiana - consilier, Dumitru Marius - consilier, Enacache Fevronia Liliana - consilier, Lupascu Sofian - consilier, Maricoiu Ionuţ Calin - consilier, Peleanu Marin - consilier, Tudose Florin - consilier, Urdea Nicolae Iustin - consilier, Vlădescu Nicolae - consilier, Vlasceanu Irinel - consilier, Tutea Costel – consilier.
 

Best Consulting & Design SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2014, Best Consulting & Design SRL are sediul în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 400 lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Bobaru Constantin, cu 32,5% din capitalul social, Grigorescu Aurelian-Valeriu, cu
50% din capitalul social, Grigorescu Violeta, cu 17,5% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, este Grigorescu Aurelian-Valeriu.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu 4 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 1.601.555 lei şi un profit de 166.977 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu cinci salariaţi a înregistrat un profit de 370.171 lei şi o cifră de afaceri de 1.592.793 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un profit de 302.201 lei, 5 salariaţi şi o cifră de afaceri de 2.172.494 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.                                                      
 
În secţiunea "Documente" puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.              
 
Citeşte şi:
 
Strada Falezei din localitatea 2 Mai va fi reabilitată. Iată ce valoare are investiţia! (document)

Acţiuni de audit efectuate de Camera de Conturi Constanţa la Primăriile Limanu, Seimeni şi Tortoman. Ce s-a constatat (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii