Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sterisystems SRL a câştigat un contract cu Spitalul Municipal Mangalia (document)

ro

16 Dec, 2015 23:11 3798 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Spitalul Municipal Mangalia a atribuit, prin licitaţie deschisă, unei firme din Bucureşti un contract ce intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice.

În acest context, vorbim despre achiziţia a două sterilizatoare cu abur minim 300 l, a trei ventilatoare staţionare şi mobile şi a trei aparate ecograf, prin furnizarea şi punerea în funcţiune a acestora la sediul spitalului. Au fost primite şi admise un număr de trei oferte. Precizăm că s-a organizat o licitaţie electronică, iar criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut.

Estimat iniţial la suma de 1939516.00 RON, fără TVA, contractul a fost achiziţionat la valoarea de 1170000.00 RON, fără TVA. După analiza ofertelor, Sterisystems SRL a câştigat contractul Spitalului Municipal Mangalia.

Cu sediul social pe bulevardul Unirii, din Bucureşti, Sector 3, Sterisystems SRL are un capital social subscris de 5000 RON, integral vărsat, şi se ocupă de comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Asociaţi sunt Florentina Topor, din Brăila, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20% / 20%, şi Rafi - Vasile Topor, de asemenea din Brăila, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 80% / 80%. Cel din urmă este şi administratorul firmei.
 
În altă ordine de idei, Rafi - Vasile Topor este asociat şi administrator în mai multe firme din Bucureşti, în funcţiune aflându-se Rafi International General Commerce SRL şi Rafi Medical SRL. De asemenea, şi Florentina Topor este asociat la firma Rafi Medical SRL.
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii