Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stațiile salvamarilor cumpărate de la Axel Telecom & Technologies. Firma fondată de fratele directorului de la Delfinariu, contract cu Primăria Constanța

ro

31 Jul, 2020 00:00 4417 Marime text
  • Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări cu Axel Telecom & Technologies SRL de  servicii privind serviciul de interconectare stații radio pentru dotarea posturilor de salvamar și prim ajutor pe plajele din municipiu
  • Contractul are o valoare de 62.840 lei și o durată de 12 luni
  • Fondatorul firmei câștigătoare este Alexandru Ovidiu Bâlbă, fratele directorului de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța
 
Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări cu Axel Telecom & Technologies SRL de  servicii privind serviciul de interconectare stații radio pentru dotarea posturilor de salvamar și prim ajutor pe plajele din municipiu. 
Alexandru Ovidiu Bîlbă şi Narcis Lucian Nedelcu au fost până recent asociaţi în Axel Telecom & Technologies SRL. 
Ulterior, Alexandru Ovidiu Bâlbă, fratele directorului de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța (n.r. Adrian Bîlbă) a cedat cu titlu oneros părţile sociale pe care le deţine, în număr de 12, în valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 120 de lei, aport în numerar, cotă de participare la beneficii şi pierderi de 90%. 
Ca urmare a acestei cesiuni, calitatea de asociat a SC Axel Telecom & Technologies SRL a lui Alexandru Ovidiu Bâlbă a încetat.
De asemenea, a fost revocat din funcţia de administrator al societăţii Alexandru Ovidiu Bâlbă şi numit, în locul lui, în funcţia de administrator al societăţii, pe o perioadă nelimitată, Narcis Lucian Nedelcu. Societatea are sediul social în Constanța, a fost înființată în urmă cu trei ani și are ca domeniu principal de activitate grupa CAEN 612 – „Activităţi de telecomunicaţii prin reţele fără cablu”
Revenind la contract acesta are o valoare de 62.840 lei și o durată de 12 luni, vezi secțiunea “documente”.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.   În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii