Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Staţii de lucru tip desktop şi portabile, achiziţionate de CN APM Constanţa

ro

11 Jun, 2021 21:35 2978 Marime text
  • Union CO va furniza stațiil de lucru pentru Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța.
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța a încheiat un acord cadru pentru achiziționarea unor stații de lucru tip desktop și portabile. 
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este "Stații de lucru tip desktop și portabile".
 
Societatea care se vor ocupa de furnizarea stațiilor de lucru pentru Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța este Union CO. Atribuirea a avut loc în data de 07.06.2021. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 317.490 de lei.
 
Descrierea contractului

 
Obiectul prezentei proceduri este achizitionarea „Statiilor de lucru tip desktop si portabile’’ . Produsele care fac obiectul achizitiei sunt detaliate in Caietul de Sarcini si in Anexele acestuia;

Termenul limită pentru publicarea răspunsului/răspunsurilor consolidat/consolidate la solicitările de clarificări adresate de operatorii economici: 3 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor. Termenul limită până la care se pot solicita clarificări de către operatorii economici interesați de accesul la procedura de atribuire: 5 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Firma câștigătoare este Union CO.
  
Despre Union CO
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2004 și are sediul social în județul Cluj.

Societatea are capital subscris și vărsat de 5.000 lei. Asociați sunt R A Mozaik SRL, Simantec SRL (care este și administrator al societății) și Union Beauty Center SRL.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţ cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software-ului. Pentru anul 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 22.175.819  lei, profit net de  669.810 lei și un număr de 20 angajați.
 
Compania Union Co S.R.L. a încheiat 1554 contracte de achiziții publice in valoare totală de 77.152.624,80 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii