Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Municipal Constanța se pregătește de investiții. Peste 100.000 de euro puși la bătaie pentru acte!

ro

23 Jan, 2021 00:00 2064 Marime text
  • Valoarea estimată a contractului este de 535.000 de lei, suma echivalând cu peste 100.000 de euro.
  • Municipiul Constanța a scos la licitație contractul pentru documentația tehnico-economică aferentă proiectului «Creșterea eficienței energetice a imobilului Spitalul Municipal, Constanța».
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 februarie 2021, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.



Municipiul Constanța a scos la licitație contractul pentru „documentația tehnico-economică aferentă proiectului «Creșterea eficienței energetice a imobilului Spitalul Municipal, Constanța» (PT, DTAC, avize, DTOE, DDE, CS, asistență tehnică din partea proiectantului, altele).



Valoarea estimată a contractului este de 535.000 de lei, suma echivalând cu peste 100.000 de euro.



Anunțul a fost publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluat pe www.licitatiapublica.ro.



Ce presupune contractul



În descrierea contractului se arată că „serviciul constă în elaborarea documentației tehnico-economice (proiect tehnic (PT), proiect pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (PAC), documentație pentru obținerea avizelor/ acordurilor, proiect de organizare a execuției lucrărilor (POE), detalii de execuție (DDE), caiete de sarcini (CS), inclusiv asistență tehnică din partea proiectantului pe parcursul executării lucrărilor), aferentă obiectivului de investiții “Creșterea eficienței energetice a imobilului Spitalul Municipal, Constanța“, Elaborarea documentației tehnico-economice se va face în două faze: Faza I – Elaborare Proiect pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC), Proiect de Organizare a Execuției lucrărilor (POE), Proiect Tehnic (PT), caiete de sarcini (CS) și detalii de execuție (DDE) Faza II – Prestarea serviciului de asistență tehnica din partea proiectantului“.



Așa cum am precizat anterior, valoarea estimată pentru aceste servicii se ridică la 535.000 de lei, suma echivalând cu 109.766,1058 de euro, la un curs de 4,8740 de lei pentru un euro, stabilit de Banca Națională a României pentru data de 22 ianuarie 2021.



Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate - preț, iar componenta financiară reprezentând prețul ofertei are o pondere de 70% în luarea acestei decizii.



Contractul va fi atribuit prin procedura simplificată și nu se va organiza o licitație electronică.



Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 februarie 2021, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.



În Secțiunea Document puteți consulta anunțul pentru această achiziție.



Citește și:

Spitalul de Boli Infecțioase Constanța va avea o nouă stație de stocare a oxigenului medical



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii