Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Judeţean Constanţa cumpără materiale sanitare pentru clinica ATI (document)

ro

07 Sep, 2018 00:00 1795 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ Constanţa a atribuit un contract în urma unei licitaţii pentru achiziţia de materiale sanitare destinate clinicii ATI. Atribuirea a avut loc la data de 31 iulie 2018.
 
Mai precis, instituţia sanitară a achiziţionat loturi ce cuprind dispozitive de management traumă pacient critic, pachet încălzire/răcire, pachet pentru prevenirea şi tratamentul complicaţiilor de decubit şi ale tromboembolismului venos, pachet pansamente pentru îngrijirea escarelor. Valoarea finală a contractelor nu a fost făcută publică, însă valoarea estimată depăşeşte 3 milioane de lei.
 
Firmele câştigătoare sunt B.Braun Medical SRL şi Novomed International SRL.

B.Braun Medical SRL, cu sediul social în satul Remetea Mare, comuna Remetea Mare, judeţul Timiş, are un capital social subscris de 8.626.970 de lei, integral vărsat, iar activitatea sa principală este comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice. Asociaţi persoane juridice sunt: Miltonia AG, cu un aport la capital de 96.210 lei, B.Braun Melsungen AG, cu aport de 561.120 de lei, şi  B.Braun Austria Gmbh, cu un aport de 7.969.640 de lei. Administratorii firmei sunt Octavian Isaia Popa şi Gheorghe Bulat.
 
Cu sediul social în Bucureşti, Novomed Internaţional SRL are un capital social subscris de 1.000 de lei, integral vărsat. Acţiunile se împart egal între Constantinos Adamides, născut în Cipru, şi Gabriela - Maria Bujor, născută în Iaşi. Constantinos Adamides este administratorul firmei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro. 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii