Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Judeţean Constanţa cumpără materiale sanitare de la Silva Trading SRL (document)

ro

13 May, 2015 09:53 3099 Marime text
 
Silva Trading SRL Bucureşti va livra materiale sanitare pentru chirurgie cardiovasculară Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, informează licitatia publica.ro. Contractul cu o valoare de 795.700 de lei a fost atribuit, prin licitaţie deschisă, la data de 6 mai. Detalii în secţiunea Documente.
 
Înfiinţatã în 1992, ca un parteneriat privat în domeniul importurilor de produse diverse, firma intrã în domeniul produselor medicale de mare tehnicitate în anul 1997, cu import şi distribuţie de produse de cardiologie intervenţionalã. Din anul 1998 devine distribuitor exclusiv în România al concenului american Medtronic.
 
Silvia Cecilia Covrig, născută în anul 1962, în Bucureşti, deţine 99% din părţile sociale ale Silva Trading şi este şi administrator, în timp ce restul de un procent este controlat de Mihaela Lia Barna. Cifrele de afaceri ale societăţii sunt impresionante. Spre exemplu, la finalul exerciţiului financiar 2013, Siva Trading a raportat un rulaj de peste 26 de milioane de lei, un profit net de aproape 3 milioane, cu 20 de salariaţi.
 
Silvia Covrig mai apare asociată, conform Registrului Comerţului, în societăţile Dentville Clinic SRL Bucureşti şi Medi-Tech Business SRL Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii