Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean Constanța, contract cu o firmă din București. Ce va livra aceasta (document)

ro

10 Oct, 2019 00:00 1820 Marime text
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru furnizarea unui set complet suport respirator adult și pediatric. Atribuirea a avut loc la data de 18 septembrie 2019, valoarea finală a contractului (trei loturi) nefiind precizată pe licitatiapublica.ro. Firma câștigătoare este TMS-Top Medical Supplier.
 
Societatea a fost înființată în 2010, cu sediul social în București. Capitalul social este de 2.700 de lei, cu un număr de 270 de părți sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei.
Asociați în firmă sunt Margareta Durdun și Daniela Văcăruș, fiecare având o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50%. Margareta Durdun are rol de administrator în firmă. Activitatea principală a firmei constă în „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice”.   
 
În secțiunea „Documente”, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii