Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța a atribuit mai multe contracte pentru a cumpăra medicamente

ro

30 Dec, 2020 00:00 3143 Marime text
  • Unifarm SA și Farmexim SA vor livra medicamente la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța
 
Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța a atribuit, în urma unor licitații publice, mai multe contracte privind achiziția de medicamente, pentru tratarea COVID-19.
 
Un contract a fost atribuit pe 15 decembrie, cu o valoare totală de 17.583 lei, fiind câștigat de Compania Națională Unifarm. Un alt contract a fost atribuit în octombrie, dar rezultatul final a fost publicat pe 29 decembrie, fiind vorba de achiziția de medicamente în valoare de 16.152 lei, câștigător fiind Farmexim SA. Un al treilea contract a fost adjudecat pe 3 decembrie, publicat pe 29 decembrie, fiind vorba de medicamente în valoare de 99.000 de lei. Tot Unifarm a câștigat licitația.
 
Farmexim SA Bucureşti are un capital social de 14.695.200 de lei şi este condusă de preşedintele director general Ovidiu Buluc, care deţine şi 69,27% din acţiuni. Restul de 30,73% este deţinut de alţi 30 de asociaţi. Firma care are ca obiect de activitate principal comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice îi are ca administratori pe Gheorghe Gilcescu, Isabelle Iacob, director fiind Ovidiu Buluc.
 
CN Unifarm SA are sediul în București, pe strada Av. Ștefan Sănătescu. A fost înființată în anul 1935, purtând de-a lungul timpului diverse denumiri.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
 
În secţiunea „Documente”, puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii