Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa cumpără energie electrică de la Electrica Furnizare. Detalii (document)

ro

24 Jun, 2019 00:00 2586 Marime text
Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa a anunţat cine şi-a adjudecat contractul „Furnizare energie electrică“, în valoare de 178.266 lei. Aceasta este Electrica Furnizare SA din Bucureşti.
 
Furnizorul se obligă să furnizeze energie electrică, inclusiv contractarea serviciilor de transport si distribuţie pana la locurile de consum, în conformitate cu dispoziţiile contractului, potrivit prevederilor caietului de sarcini şi ofertei tehnice şi financiare. Furnizarea energiei electrice la locurile de consum se va face la fiecare loc de consum în punctul de delimitare a instalaţiilor electrice, în funcţie de nivelul de tensiune, în concordanţă cu legislaţia şi actele normative în vigoare, precum şi cu condiţiile din avizele tehnice de racordare/certificate de racordare şi convenţiile de exploatare în vigoare încheiate cu distribuitorul concesionar, asigurându-se respectarea Standardului de performanţă pentru activitatea de furnizare a energiei electrice în vigoare (Ord. ANRE 6/2017) şi a Standardului de performanţă pentru serviciul de distribuţie a energiei electrice în vigoare (Ord. ANRE 11/2016).
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoane ce deţin funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt următoarele: manager – conf. univ. dr. Halichidis Stela, director financiar-contabil – ec. Popa Nina, director medical – conf. univ. dr. Cambrea Claudia, ec. Arnăutu Gheorghe - şef Serviciul AATIAT, Leizeriuc Elena - inginer Serviciul Tehnic Administrativ, Ursachi Cristian - Compartiment Achiziţii – Contractare, Tica Alexandra - economist Compartiment Achiziţii Contractare, Neagu Laura - economist Compartiment Achiziţii Contractare.
 

Electrica Furnizare SA, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2011, Electrica Furnizare SA are sediul în Bucureşti. Firma provine din fuziune prin contopire. Capitalul social subscris, de 62.873.860 de lei, integral vărsat, este compus din 6.287.386 din acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 10 lei. Acţionari persoane juridice sunt: Societatea Filiala de Întreţinere şi Servicii Energetice Electrica Serv SA, cu 10 acţiuni, Societatea Energetică Electrică SA, cu 6.287.376 de acţiuni. Persoane împuternicite sunt: Popa Cătălina - preşedinte consiliu de administraţie, Ioaniţescu Mihai - membru în CA, Popescu Borislavschi, Alexandra Romana Augusta – membri în CA, Darie Mihai – membru în CA, Radu Cristian Eugen - membru în CA, Pătrăşcoiu Mircea - director general, Meşca Darius Dumitru - director general adjunct, Pană Cristina – director, Beu Mihai - director, Ferdoschi Paul - împuternicit sucursală, Dumitru Gheorghe - împuternicit sucursală, Scorţia Viorel- Dorian - împuternicit sucursală, Dumitru Gheorghe - împuternicit sucursală. Cenzorii societăţii sunt: KMPG Audit SRL, reprezentat prin Mihai Gabriel Răzvan, şi Deloitte Audit, reprezentat prin Khan Farrukh Zafar.
 
Electrica Furnizare SA se ocupă de comercializarea energiei electrice. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea cu 1.083 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 4182.569.704 lei şi un profit de 199.718.017 lei. De asemenea, în anul fiscal 2107, firma a avut 996 de salariaţi, cifră de afaceri de 4.601.427 de lei şi profit de 3.882.396.770 de lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 928 de salariaţi, cifră de afaceri de 4.181.401.881 de lei şi profit de 148.027.798 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii