Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spiact Cluj SA va furniza materiale de întreținere a căilor ferate ale CFR SA, sucursala din Constanța (document)

ro

10 Dec, 2015 15:59 3066 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Națională de Căi Ferate „CFR”  SA a atribuit prin licitație deschisă contractul „Materiale întreținere linii CF – eclise lignofoliu tip 49 și profile izolante”, cu locul principal de licrare la magazia secției L1 Constanța District EU, unde criterial de atribuire a fost prețul cel mai scăzut. Contractual implică furnizarea de eclise de îmbinare și plăci de bază dar și materiale de construcții de linii de cale ferată.
 
Contractul numărul 685, ce a cuprins două loturi, a fost atribuit operatorului economic Spiact Cluj SA, în care estimarea inițială a valorii contractului a fost de 39.356,07 lei, fără TVA, valoarea totală finală a fost de 39.340 lei, fără TVA.
 
Spiact Cluj SA, cu sediul social în Cluj-Napoca, mai exact în Piața Gării, numărul 2-4, are un capital social subscris de 1.107.177,5 lei, integral vărsat, are ca și activitate principală fabricarea lagărelor, angrenajelor, cutiilor de viteză şi a elementelor mecanice de transmisie.
 
Asociat persoană juridică în firmă este CNCF CFR SA, cu sediul social în București Sectorul 1, pe bulevardul Dinicu Golescu, numărul 38, are un aport la capital de 392.715 lei. Asociați persoane ficice sunt: Elena Sabău (cu un aport de 10 lei) și Vasile Sabău (cu un aport de 714.452,5 lei). Administratorul societății este firma ELIS 7 SRL, reprezentată prin Vasile Sabau.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii