Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz SA a bătut palma cu o firmă din Constanța. Care este obiectul contractului (document)

ro

03 Sep, 2020 00:00 3520 Marime text
  • Firma de la malul mării Ceausescu&Partners se va ocupa de serviciile de consultanță fiscală a Societății Naționale de Gaze Naturale Romgaz SA
Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz SA, cu sediul în Sibiu a atribuit, în urma unei licitații publice, un contract aferent prestării de servicii de consultanță fiscală. Câștigătoarea licitației este o societate din Constanța.
Atribuirea a avut loc la data de 31 august 2020. Valoarea finală a achiziției este de 66.880 lei, obiectul contractului fiind Servicii de consultanță fiscală, conform specificațiilor caietului de sarcini. Ceausescu&Partners este firma câștigătoare.
 

Ceausescu&Partners, în datele Registrului Comerțului

Firma a fost înființată în anul 2010, având sediul social în municipiul Constanța, pe strada Enăchiță Văcărescu. Capitalul social este în valoare de 20.000 lei, cu un număr de 2.000 de părți sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei.

Asociați în firmă sunt Andreea Ceaușescu, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 60% și Leonardo Petre Ceaușescu, cu o cotă parte de 40 de procente. Andreea Ceaușescu este administratorul societății, care are ca principală activitate „Activităţi de contabilitate şi audit financiar; consultanţă în domeniul fiscal”.
Pentru anul 2019, firma a raportat 22 de salariați, la un profit de 238.697 lei, iar cifra de afaceri este de 2.002.113 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii