Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea care a râvnit la reabilitarea Cazinoului, iar în prezent amenajează Liceul „Nicolae Rotaru” asigură dirigenția pe șantierele locurilor de joacă din municipiu (document)

ro

24 Oct, 2018 00:00 1970 Marime text
Primăria Constanța a atribuit un contract privind achiziția serviciului de asistență tehnică/dirigenție de șantier pentru urmărirea execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiul Constanța”- 36 locații.
Contractul a fost câștigat de Tehnoconsult Proiect SRL. Valoarea contractului este de aproximativ 38.000 de lei fără TVA. În secțiunea „Documente” puteți consulta contractul încheiat între municipalitate și Tehnoconsult Proiect SRL.

Tehnoconsult Proiect SRL, în datele Registrului Comerțului

Societatea înființată în 2004 îi are ca asociați pe Sorin Costel Mălai și Alexandru Florian Mălai, ultimul având și calitatea de administrator. Domeniul de activitate este reprezentat de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
În 2015, societatea a fost una dintre firmele constănțene care s-au bătut cu alți patru ofertanți pentru contractul privind „Întocmirea fazelor de proiectare PT+DTAC+DE, asistență tehnică a proiectantului și execuție, lucrări aferente obiectivului de investiție «Consolidare și restaurare Cazino Constanța»“. Totodată, Tehnoconsult Proiect SRL și-a adjudecat în același an o licitație „grasă“ la Compania Națională de Investiții (CNI). Este vorba despre contractul de „asistență tehnică pentru implementarea subproiectelor prin specialiști și diriginți de șantier pentru subproiectul: «Reabilitare/înlocuire/extindere sistem public de alimentare cu apă (captare, aducțiune, stații de tratare, rezervoare de înmagazinare, rețele cu apă) în localitatea Bușteni, județul Prahova»“.
 
Totodată, în anul 2014, CJ Tulcea a plătit celor doi frați Mălai peste 630.000 de lei pentru managementul integrat al deșeurilor, în urma unei licitații deschise, în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, Axa prioritară 2 - „Dezvoltarea sistemelor de management integrat al deșeurilor și reabilitarea siturilor istorice contaminate“, Domeniul major de intervenție 1 - „Dezvoltarea sistemelor integrate de management al deșeurilor și extinderea infrastructurii de management al deșeurilor“.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

Citește și:

Una dintre firmele care au vrut să reabiliteze Cazinoul va moderniza sala de tenis și clădirea Liceului „Nicolae Rotaru“ din Constanța


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii