Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Și în acest sezon estival, Asociația fondată de Gheorghe Oancea asigură serviciul de salvamar pe plajele din Constanța și Mamaia

ro

18 May, 2021 00:00 2834 Marime text
 
  • A fost atribuit contractul pentru serviciului de salvare acvatică - salvamar şi de prim ajutor pe plajele din Constanţa şi staţiunea Mamaia
  • Valoarea acestuia este de 2.958.911 de lei fără TVA
  • Câștigător este Asociaţia Naţională a Scafandrilor profesionişti şi Salvamarilor din România, fondată de Gheorghe Oancea, reprezentată legal prin Gabriel Lucian Bălan, în calitate de secretar general
 
A fost atribuit contractul pentru serviciului de salvare acvatică - salvamar şi de prim ajutor pe plajele din Constanţa şi staţiunea Mamaia.
Valoarea acestuia este de 2.958.911 de lei fără TVA.

Câștigătorul este Asociaţia Naţională a Scafandrilor profesionişti şi Salvamarilor din România, fondată de Gheorghe Oancea, reprezentată legal prin Gabriel Lucian Bălan, în calitate de secretar general.
Obiectul contractului  sunt serviciile de salvare acvatică - salvamar şi posturile de salvare acvatică - salvamar.
Serviciul se va derula pe o perioadă de 12 luni, începând cu 15.05.2021.
Prestatorul se obligă să asigure programul de lucru al posturilor de salvare şi al ambarcaţiunilor în sezonul estival, zilnic, între orele 8.30 şi 19.30. Prestatorul îşi asumă responsabilitatea cu privire la calificarea personalului necesar îndeplinirii obiectului contractului în condiţii de calitate, vezi secțiunea "documente".
 

Despre Asociaţia Naţională a Scafandrilor Profesionişti şi Salvamarilor din România 

 
Asociaţia a fost fondată de Gheorghe Oancea, trecut în nefiinţă în 2013, cel care a fost şi primul preşedinte al acesteia. Reamintim că aleşii locali au decis, printr-o hotărâre a Consiliului Local Municipal Constanţa din martie 2013, că activitatea desfăşurată de Asociaţia Naţională a Scafandrilor Profesionişti şi Salvamarilor din România are caracter social-umanitar. Asociaţia are și o şcoală de scafandri şi salvamari situată pe malul lacului din parcul Tăbăcărie.
În 2013, Gheorghe Oancea, prosper om de afaceri, preşedinte al asociaţiei, apropiat al lui Radu Mazăre şi al fostului preşedinte al CJC, Nicuşor Constantinescu, a decedat, la vârsta de 63 de ani.
Oancea a făcut carieră în lumea afacerilor locale într-o discreţie totală. El a administrat businessuri precum On Plonge, Mobitom, Plonge Prest, Plonge SRL, Shark şi Five-Holding.
Asociaţia Naţională a Scafandrilor Profesionişti şi Salvamarilor din România deţine active imobilizate de 4.216.488 de lei, active circulante de 230.665 de lei și capitaluri proprii de 3.943.446 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Asociaţia fondată de Oancea, un nou contract cu Primăria Constanţa pentru plajele din Mamaia şi din municipiu (document)

În timp ce Consiliul Judeţean reziliază Primăria a încheiat contract privind serviciul de salvamar cu asociaţia fondată de Gheorghe Oancea în care membru era chiar Radu Mazăre (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii