Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciile de dirigenţie a şantierului aferent Cetăţii Capidava costă peste 100.000 de lei (document)

ro

23 Jan, 2015 00:00 2026 Marime text

Societatea Consult Trans SRL se va ocupa de serviciile de dirigenţie pentru lucrările aferente proiectului „Restaurarea, consolidarea, protecţia, conservarea şi punerea în valoare a sitului arheologic Cetatea Capidava“. Valoarea proiectului, desfăşurat de CJC - „Restaurarea, consolidarea, protecţia, conservarea şi punerea în valoare a sitului arheologic Cetatea Capidava“, este de 74.236.948,56 de lei. Pentru serviciile de dirigenţie a proiectului, CJC va cheltui 102.750,96 de lei.

În urma unei proceduri publice, organizate în luna august 2014, Consiliul Judeţean Constanţa a atribuit contractul „Servicii de dirigenţie şantier pentru lucrările de C+M+I, asigurarea utilităţilor aferente proiectului «Restaurarea, consolidarea, protecţia, conservarea şi punerea în valoare a sitului arheologic Cetatea Capidava»“. Aşa cum reiese din anunţul de atribuire numărul 185278/21.01.2015, publicat pe licitatiapublica.ro, câştigătorul contractului este SC Consult Trans SRL. Contractul a fost atribuit la valoarea de 102.750,96 de lei.

Despre câştigătorul contractului


 Din datele Registrului Comerţului, Consult Trans SRL a fost înregistrată în anul 2004 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada C. Hurmuzache. Firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de10 lei. Asociat unic al societăţii care se ocupă de „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică“ este Nicoleta Carmen Drăgan, născută în anul 1966, în Constanţa. Administratorul societăţii este Alexandru Drăgan, născut în 1975, în Constanţa. Nicoleta Carmen Drăgan mai este asociată şi în societatea Radvisar SRL.
 
În anul 2013, societatea cu patru angajaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 507.790 de lei şi un profit brut de 649 de lei.

 Ce indicatori financiari are Consult Trans SRL

 Potrivit unei analize publicate pe vrajitorul.eu, societatea Consult Trans SRL are următorii indicatori financiari:

- Marja profitului net este ridicată având în vedere industria din care face parte. Firma prezintă un nivel ridicat de stabilitate (0,1% faţă de % media industriei).
- Evoluţia cifrei de afaceri este mai bună decât cea a industriei din care face parte. Firma prezintă un risc mai scăzut decât sectorul de activitate din care face parte (20,55% faţă de % media industriei).
- Randamentul activelor este foarte scăzut comparativ cu al industriei din care face parte. Firma prezintă o competitivitate scăzută comparativ cu firmele competitoare.
- Randamentul capitalurilor este semnificativ mai mare comparativ cu industria din care face parte firma. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi fructifică excelent capitalul existent (0,11% faţă de % media industriei).
- Nivelul datoriilor în total activ este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar (53,78% faţă de % media industriei).
- Firma încasează facturile emise în termene mult mai lungi decât media industriei din care
face parte. Încasarea la termene foarte mari a creanţelor creează lipsa de lichidităţi şi dezechilibru financiar (228 de zile faţă de zile media industriei).

„Compania se află într-o situaţie financiară normală. Nivelul profitabilităţii operaţionale precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluţie total lipsită de riscuri în perioada următoare. Există posibilitatea ca, în următoarele 6-12 luni, firma să întâmpine dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plată faţă de partenerii de afaceri. Este recomandată monitorizarea mai frecventă a evoluţiei acestei companii“, se precizează pe vrajitorul.eu. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii