Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Servicii de consultanţă tehnică privind zona Faleză Nord, finanţate de Primăria Constanţa. Cât costă

ro

05 Aug, 2017 00:00 1593 Marime text
Primăria a achiziţionat serviciul de consultanţă tehnică pentru programul de dezvoltare edilitară a municipiului Constanţa - zona Faleză Nord. Pentru serviciul de consultanţă, municipalitatea plăteşte 50.400 de lei.

Achiziţia acestui serviciu se realizează cu scopul reprezentării tehnice atât pe şantier, cât şi în cadrul expertizelor tehnice judiciare, pentru verificarea situaţiilor de plată şi a documentelor de calitate şi asigurarea consultanţei tehnice de specialitate în speţa dintre municipalitate şi SC Fin.Co.Ge.R.O. SpA. Singurul ofertant, SC Cinemax SRL, cu sediul social în Constanţa, şi-a adjudecat contractul de consultanţă tehnică.

Despre Cinemax SRL 

Înfiinţată în anul 2003, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 500 de lei, integral vărsat, este compus din 50 de părţi sociale. Firma este deţinută de Daniel Vlăescu, născut pe 9.01.1979, în Constanţa, şi Dumitru Vlăescu, născut pe 3.06.1947, în Poarta Albă, Constanţa, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Precizăm că Dumitru Vlăescu este fostul şef al Regiei Autonome a Direcţiei de Exploatare a Filmelor (RADEF).
 
Cinemax SRL a câştigat mai multe contracte din bani publici de-a lungul timpul, printre care şi contractul de dirigenţie de şantier pentru reabilitarea Liceului „Nicolae Rotaru“ sau „Servicii de asistenţă tehnică prin diriginţi de şantier pentru lucrări de construcţie a Centrului CEDMOG“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii