Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se modernizează Aeroportul Delta Dunării

ro

08 Oct, 2020 00:00 3227 Marime text
  • RA Aeroportul Delta Dunării caută servicii de întocmire a unui studiu de fezabilitate cu elemente specifice DALI, inclusiv asistență tehnică.
  • Contractul a fost estimat la o valoare de 428.571,43 de lei, urmând să fie atribuit în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
Regia Autonomă Aerportul Delta Dunării Tulcea a publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice anunțul de participare privind Studiul de fezabilitate pentru modernizarea și extinderea terminalului de pasageri.

Contractul vizează „Studiu de fezabilitate cu elemente specifice de DALI „Modernizare și extindere terminal pasageri; Modernizarea platformei de îmbarcare-debarcare și a căii de rulare alfa (construite în 1973); construire platformă dedicată activităților de degivrare/antigivrare aeronave“.

RA Aeroportul Delta Dunării caută astfel servicii de întocmire a unui studiu de fezabilitate cu elemente specifice DALI, inclusiv asistență tehnică, pentru realizarea obiectivului de investiții amintit mai sus.

Contractul pentru studiul de fezabilitate și restul documentației solicitate a fost estimat la o valoare de 428.571,43 de lei, urmând să fie atribuit în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
Așa cum am precizat, contractul va fi atribuit prin procedura simplificată, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 octombrie 2020, ora 15.00.
De asemenea, ofertele primite vor fi deschise tot atunci, pe 26 octombrie 2020, la ora 15.00, în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.

În Secțiunea Document puteți consulta anunțul transmis în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și afișat pe licitatiapublica.ro.



Citește și:

Navotec Constanța va repara nava Siliștea 2
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii