Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șapte mașini noi pentru Direcția Regională de Drumui și Poduri Constanța (document)

ro

02 Feb, 2016 19:52 1714 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract achiziționarea a șapte autoturisme break cu cinci locuri prin Programul de stimulare a înnoirii parcului auto național 2015 pentru Direcția Regională de Drumui și Poduri Constanța.
 
Valoarea totală finală a contractului se ridică la 333.136,09 RON fără TVA. Criteriul de atribuire a fost ”prețul cel mai scăzut”. A fost primită o singură ofertă ce a fost declarată admisibilă. Este vorba despre firma Renault Commercial Roumanie SRL, firmă ce a fost declarată câștigătoare a contractului.
 
Potrivit datelor Registrului Comerțului, valabile anul trecut, în luna august, înfiinţată în anul 2001, Renault Commercial Roumanie SRL are sediul social în municipiul Bucureşti, bulevardul Preciziei nr. 24. Capitalul social subscris este de 2.455.900 de lei, integral vărsat, compus din 24.559.000 de părţi sociale nominative, valoarea uneia fiind de 10 lei.
 
Asociaţii societăţii sunt Renault Developpement Industriel Et Commercial SA (sediul social în Franţa, 13/15 Quai Le Gallo), care deţine o parte socială, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0,00041%, Renault Sas (cu sediul social în Franţa, Boulogne Billancourt), care deţine 245.589 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,99959%. Nu există asociați persoane fizice.
Administratorul societăţii este Maure Nicolas Jean Etienne, născut în Orleans, Franţa. Activitatea principală a societăţii este legată de „comerţul cu autoturisme şi autovehicule uşoare (sub 3,5 tone).
Firma Renault Commercial Roumanie SRL înregistra în 2014, potrivit vrajitorul.eu, o cifră de afaceri de 1.876.722.128 lei, obținuse și un profit brut de 33.126.542 lei și avea înregistrați 167 de asociați.
 
Anul trecut, DRDP Constanța a mai achiziționat pentru un autoturism de teren 4X4 și două break tot de la Renault Commercial Roumanie SRL. Conform licitatiapublica.ro, contractual a fost atribuit la data de 29 iulie, în urma unei licitaţii deschise. Renault a fost, și atunci, singurul ofertant.

În secţiunea Documente a acestui articol puteţi vedea anunţul de atribuire postat în SEAP.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii