Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șantierul Naval Mangalia SA a semnat un contract cu DAS Evaluări Group (document)

ro

30 Oct, 2019 00:00 2058 Marime text

Șantierul Naval Mangalia a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru elaborarea unui plan de restructurare, a unui test al creditorului privat prudent, întocmirea rapoartelor periodice/intermediere privind stadiul implementării măsurilor incluse în planul de restructurare pe an și a altor documente care vor fi solicitate de organul fiscal competent în temeiul Ordonanței 6/2019 privind instituirea unor facilități fiscale.
Atribuirea a avut loc în data de 24 octombrie 2019, iar valoarea finală a achiziției este de 38.000 de lei.

DAS Evaluari Group SRL este firma câștigătoare. A fost înființată în anul 2013, cu sediul social în București, Sector 3, pe strada Turturelelor. Capitalul social este de 210 lei, cu un număr de 21 de părți sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei. Maria-Alina Ionescu deține 33% cotă de participare la beneficii și pierderi, Vasile-Dragoș Enache deține tot 33%, iar Daniela-Elena Stoica deține 34%. Toți trei au rol de administrator. Activitatea principală a firmei constă în „Activităţi de contabilitate şi audit financiar; consultanţă în domeniul fiscal”. Pentru anul 2018, firma a raportat un singur salariat, la o cifră de afaceri de 314.472 de lei, profitul fiind de 113.424 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.  

În secţiunea „Documente”, puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.  



Citește și

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial al României. Cine este preşedintele CA-ului Şantierului Naval 2 Mai - SA Mangalia

Mandatele administratorilor provizorii ai Şantierului Naval 2 Mai SA Mangalia, prelungite
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii