Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sanatoriul Balnear de la Techirghiol a cumpărat echipamente medicale. Ce valoare au produsele (document)

ro

16 Apr, 2020 00:00 3133 Marime text

Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol a achiziționat, în urma unei licitații publice, echipamente medicale.
Atribuirea a avut loc la data de 9 aprilie 2020. Scopul contractului este achiziționarea de aparatură medicală pentru creșterea calității actului medical în cadrul Sanatoriului Balnear și de Recuperare Techirghiol, având în vedere complexitatea medicală a patologiilor pe care pacienții tratați le prezintă la internare, în conformitate cu prevederile Caietului de sarcini. Valoarea finală a achiziției este de 606.267 lei. Firma câștigătoare este Liamed SRL.
 

Liamed SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 1998, firma are sediul social în municipiul Braşov. Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Bălan Veaceslav este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de comerţul cu amănuntul al articolelor medicale şi ortopedice, în magazine specializate.
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii