Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a atribuit contractul pentru elaborarea proiectului. Primăria vrea amplasarea unui spital modular în curtea Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța

ro

25 Mar, 2021 00:00 3403 Marime text
 
Primăria municipiul Constanța a încheiat luna aceasta un contract de prestări servicii privind achiziția serviciului de consultanță în elaborare cerere de finanțare și management proiect, pentru proiectul „Creare spital modular pentru consolidarea capacității medicale a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, în contextul COVID-19".

Contractul a fost atribuit societății RomActiv Business Consulting SRL, vezi secțiunea "documente".
Valoarea contractului este de 48.000 lei fără TVA plătibili în patru tranșe.
Contractul are o valabilă de 10 luni de la momentul încheierii, cu posibilitatea de modificare în funcție de perioada de implementare a proiectului.
 

RomActiv Business Consulting SRL

 
Societatea cu sediul social în București, administrată de Radu Mihai Onofrei și Ion Narcis Munteanu, iar structura acționariatului este formată din Radu Mihai Onofrei - (45%), Ion Narcis Munteanu - (20%), Viorela Lorelai Sacal - (20%) și Iosif Bogdan Sacal - (15%).
 
Radu Mihai Onofrei este președintele Asociației Consultanților din România pentru Accesarea Fondurilor Europene.
 
Potrivit presei centrale, în perioada guvernării de dreapta, sub mandatele de președinte a lui Traian Băsescu, firma RomActiv Business Consulting SRL a derulat mai multe contracte finanțate din fonduri nerambursabile cu autorități publice din fostele fiefuri PDL-iste.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Citește și:

Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract firmei președintelui Asociației Consultanților din România pentru Accesarea Fondurilor Europene (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii