Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reparaţiile capitale la digul de nord din Costineşti costă peste un milion de lei. Iată în buzunarul cui vor intra banii! (document)

ro

20 Nov, 2013 00:00 5405 Marime text
La doar câteva zile de la obţinerea unui contract de peste 700.000 de lei la Penitenciarul Poarta Albă, SC SCIM SA a mai câştigat un contract, de data aceasta la Apele Române.
Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a atribuit, de curând, un contract de peste un milion de lei Societăţii de Construcţii, Instalaţii şi Montaj SA (SCIM SA), firmă controlată de familia fostului consilier Dănuţ Moisoiu. Contractul are ca obiect proiectarea şi execuţia lucrărilor de reparaţie capitală la digul de nord Costineşti, valoarea finală a contractului fiind de 1.105.722,39 lei.

Potrivit anunţului de atribuire, au fost depuse două oferte, criteriul de atribuire al contractului fiind preţul cel mai scăzut.
SC SCIM SA este una dintre firmele cunoscute în mediul achiziţiilor publice. Iată şi cine este în spatele acestei firme, aşa cum arată datele de la Registrul Comerţului. Antoniu George Beioglu (31,9251%), Grigore Bogdan Anastasiu Moisoiu, fiul fostului consilier Dănuţ Moisoiu, care deţine 24,2048% şi Gabriel Butucescu (12,0601%) sunt acţionari persoane fizice, alături de alţi 448 de acţionari persoane fizice (31,7994%) şi o listă de persoane juridice cu 0,0106%.

Aşa cum am mai precizat şi cu alte ocazii, unul dintre administratorii firmei este în prezent Cristian Pîndichi, el având calitatea şi de membru al Consiliului de Administraţie. Pîndichi a fost, la un moment dat, şi în Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat, regie care se află în subordinea Consiliului Local Constanţa.
În ceea ce-l priveşte pe fiul fostului consilier Dănuţ Moisoiu, Grigore Bogdan Anastasiu Moisoiu, acesta are, în prezent, calitatea de director general adjunct.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii