Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reparații la Cazarma 3479 Constanța. Cine și-a adjudecat contractul

ro

23 Jun, 2021 21:45 3115 Marime text
  • Ozicon va efectua lucrări de reparații curente și de întreținere la construcții și instalații la pav. D4, Sc.A din cazarma 3479 Constanța.
Baza Logistică Navală (Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02022) Constanța a încheiat un acord cadru pentru  lucrări de reparații curente și de întreținere la construcții și instalații .

Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Lucrări de reparaţii curente și de întreținere la construcții și instalații la pav. D4, Sc.A din cazarma 3479 Constanța“. Valorea totală a achiziției este de 236.767.006 lei.  

Societatea care se vor ocupa de efectuarea lucrărilor pentru Baza Logistică Navală (Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02022) Constanța este Ozicon. Atribuirea a avut loc în data de 02 .06.2021.   
 
Descrierea contractului
 
Lucrări de reparaţii curente si de intretinere la constructii si instalatii la pav. D4, Sc.A din cazarma 3479 Constanța.

Autoritatea contractantă va răspunde la orice solicitare de clarificări sau informaţii privind documentaţia de atribuire în a 6-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor, într-o perioada care nu depăşeşte 3 zile lucrătoare de la primirea acestora.

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorității contractante 

Gîdiuţă Victor – comandant; - membrii organelor decizionale ale autorităţii contractante ce au legătură cu procedura de atribuire: Munteanu Valentin – Locţiitor al comandantului, Fluture Gigi Daniel - Sef Stat Major, Ablai Cristina Lucia - Contabil şef, Preda Mădălina- Consilier juridic șef, Olteanu Ioana- Consilier juridic - alte persoane din cadrul autorităţii contractante ce pot influenta conţinutul documentaţiei de atribuire și/sau procedura de atribuire - comisia de evaluare: Pirvulescu Eugen, Fundeanu Ana Maria, Petcu Dumitru, Patrascu Octavian (membru de rezervă), Ponov Daniela (membru de rezervă), Dragan Emilia (membru de rezervă).
 
Firma câștigătoare este Ozicon.
  
Despre Ozicon

 
Potrivit Confidas.ro, societatea a fost înființată în anul 1996 și are sediul social în județul Galați. Asociați sunt Ochiană Iosefina, care este și administrator al societății, și Ochiană Nicu.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă  lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Pentru anul fiscal 2019, societatea a raportat cifra de afaceri de 6.205.162 lei, profit net de 80.368 lei și un număr de 34 angajați.
 
Compania Ozicon SRL a încheiat 284 contracte de achiziții publice în valoare totală de 12.433.039,26 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără   Casa de Asigurări de Sănătate Galați și Administrația Naționala a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale-Unitatea Teritorială 360.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii