Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:52 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJDP va reabilita mai multe drumuri din Constanța. Iată ce firme se vor ocupa de lucrări! (document)

ro

14 Oct, 2019 00:00 3099 Marime text

Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru elaborare documentații tehnice (studii geotehnice, studii topografice), expertize tehnice, documentații de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI), documentații pentru obținerea avizelor, acordurilor și autorizațiilor și verificarea tehnică a acestora pentru obiectivele:  Lot 1: „Modernizare DJ 226B: Pantelimonu de Jos - Grădina - Cogealac; L=15,5km”, Lot 2: „Modernizare DJ 391 (str. Farului): Tuzla; L=2,0km”, și „Modernizare DJ 392:Vânători - Pecineaga; L=3,0km”, Lot 3: „Redimensionare podeț tubular situat pe DJ 392 în localitatea Plopeni la km 38+700”.
 
Atribuirea a avut loc la data de 2 octombrie 2019. 124.935 de lei este valoarea finală a contractului, iar firmele câștigătoare sunt Total Business Land SRL și Nordic Vision SRL.
Nordic Vision SRL a luat ființă în 2018, cu sediul social în municipiul Iași. Capitalul social subscris este de 400 de lei. Cătălin Ungureanu și Ovidiu Alexandru Ursanu sunt asociații firmei, având o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50% fiecare. Cei doi au și calitatea de administratori în firmă. Activitatea principală a societății constă în ”activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.
 
Total Business Land SRL a luat ființă în anul 2015, cu sediul social în municipiul Alba Iulia. Capitalul social este de 4.000 de lei. Asociați în firmă sunt: George Bogdan Petrescu, ce are o cotă de participare de 6,5%, Nicolae Horea Avram, cu o cotă de participare 14,25%, Adrian Gligor, cu o cotă de participare de 14,25%, Dragoș Tănase, cu o cotă de participare de 20%, Elena Aurelia Lorincz, cu o cotă de participare de 14,25%, Cezar Ilie Marin, cu o cotă de participare de 10%, Nicolae Gruia Suciu, cu o cotă de participare de 6,5%, Marius Traian Todor, cu o cotă de participare de 14,25%. Marius Traian Todor are rol de administrator în firmă. Activitatea principală a firmei constă în „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire la care facem referire.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii