Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesional Megatruck Trans Societate cu răspundere limitată a obţinut un contract de la SC Confort Urban (document)

ro

15 Sep, 2021 08:47 3381 Marime text

 
  •  SC Confort Urban  cumpără servicii de transport rutier mărfuri, mixt (personal și materiale) și închiriere utilaje .
 SC Confort Urban a încheiat un acord cadru pentru furnizare servicii de de transport rutier marfuri, mixt (personal si materiale) si inchiriere utilaje.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Servicii de transport rutier mărfuri, mixt (personal și materiale) și închiriere utilaje – 6 Loturi “. 
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor de  transport pentru SC Confort Urban este Profesional Megatruck Trans Societate cu răspundere limitată.
 
Atribuirea a avut loc în data de 26.05.2021.   
 
Descrierea contractului

Este nec achiz serv de transp rutier marfuri, mixt (personal si materiale) si inchirierea utilajelor, inclusiv a soferilor/deserventilor pentru :

- a asig transp cantit de material (agregate de cariera, moloz, mixturi asfaltice, etc) nec pt activ de prod a soc,

- a asig transp mixt de personal si materiale pentru lucrarile de interventii, rep si invest drumuri

- a asig inchirierea de utilaje de constr nec pentru exec lucrarilor.

Achiz servic este nec pt realiz in cond optime a lucrarilor din cadrul Santierul de Constr al S.C. CONFORT URBAN S.R.L. si implicit pentru eficientizarea activ soc.

Nr.de zile pana la care se pot sol clarif.inainte de data limita de dep a ofertelor/candidaturilor, VA FI DE: 20 de zile. AC va raspunde la sol. de clarificare/info suplim. in a 11 a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor.

AC are oblig de a anula proced de atrib a contr de achiz pub/acord - cadru in urm cazuri:

a)daca nu a fost dep nicio of/solicit de particip sau daca nu a fost dep nicio of admisib;
 
b) daca au fost dep of admisib care nu pot fi compar din cauza mod neuniform de abord a sol teh si/ori fin;
 
c) daca incalc ale prev leg afect proced de atrib sau daca este imposib incheierea contr;
 
d) CNSC sau instanta de judec disp modif/elim unor specif teh/cerinte din CS ori din alte doc emise in leg cu proced de atrib a. i. nu mai poate fi atins in mod coresp scopul achiz, iar AC se afla in imposib de a adopta mas de remed, fara ca ac sa afect princip achiz pub;
 
e) daca contr nu poate fi incheiat cu ofert a carui of a fost stab castig din cauza fapt ca ofert in cauza se afla intr-o sit de forta maj sau in imposib fortuita de a exec contr si nu exista o of clasata pe locul 2 admisib.
 
 f)Proced. de atrib. a contr. de achiz. pub. este inițiata sub incidența prezentei clauze suspensive, in sensul ca incheierea contr. de achiz. pub. este conditionata de alocarea creditelor bugetare cu aceasta destinatie, semnarea contractului facandu-se cu respect. disp. ref. la angajarea cheltuielilor din bugetele care intra sub incidenta legislatiei privind finantele publice.
 
g) Avand in vedere dispozitiile L98/2016 privind achiz. pub. si HG 395/2016, cu modif. si complet. ulterioare., AC preciz. ca va incheia contractul cu ofertantul declarat castigator numai in masura in care fondurile necesare achiz. vor fi asigurate prin alocarea creditelor bugetare cu aceasta destinatie.
 
h) În cazul în care, indiferent de motive, creditele bugetare nu vor fi alocate, AC, dupa primirea notificarii cu privire la neacordarea finantarii, isi rezerva dreptul de a anula proced de atrib., in condit in care nu exista o alta sursa de finantare, in conf. cu prev. Art. 212 alin (1) lit. c teza 2 din L 98/2016 cu modif. si complet. ulterioare, fiind impos. incheierea contr. de achiz. pub.;
 
i) Ofertantii din cadrul acestei proceduri inteleg ca AC nu poate fi consid. raspunz. pt. vreun prejudiciu in cazul anularii proced. de atrib., indiferent de natura acestuia si indiferent daca AC a fost notificata asupra existentei unui asemenea prejudiciu.
 
Ofertantii din cadrul acestei proced accepta utiliz condit spec de mai sus/clauzei suspensive, asumandu-si intreaga rasp in rap cu eventualele prejudicii pe care le-ar putea suferi in sit descrisa. Perioada maxima pentru care opereaza clauza suspensiva este de 6 luni de la incheierea si publicarea Raportului Procedurii.
 
Despre Profesional Megatruck Trans Societate cu răspundere limitată, firma câștigătoare  
  
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2017 și are sediul social în Constanța .
  
Asociați sunt Neacșu George, care este și administrator și Neacșu Oana Alina. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă transporturi rutiere de mărfuri.
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 8.027.937  lei, profit net de 2.041.283  lei și un număr de trei angajați.
 
Compania Profesional Megatruck Trans Societate Cu Raspundere Limitată a încheiat 0 contracte de achiziții publice in valoare totală de 0,00 lei.
 
Societatea nu deține contracte de achiziții publice și are 0 dosare în instanță
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii